Virtual sex: 10 zlatih pravil za nadzor cybersex

Morda ste živeli ali živijo dolge razdalje odnos. Ljubezen je lahko tudi tam, ti ne ostane manj človeških in imajo spolne potrebe. Tudi boj na njegovi strani. Mi vas blagoslovi, srečanja so samo najbolj vroče, ko se znajdete, vendar v tem času je res neprijetno. Imate lepo šepet ste umazano govorjenje po telefonu, to ne spremeni veliko. Na srečo, nove tehnologije poskrbeli za svoje seksualnosti. Spremljajte naš vodnik za popoln virtualni seks, hitro in brez stresa dosegel ekstazi.

Kako v praksi cybersex?
Pred po naprej in se iz svojega območja seksi dama, upoštevati nekaj osnovnih pravil. Prvi je, ne da bi bilo nerodno trenutek, ki ga ni naravno deluje. Ko ste povezani, pustite vašo domišljijo in uživajte v trenutku.

1. Seveda si bo deloval

Lažje reči kot narediti. Poskusi, da bi pozabili, da ste se soočajo z zaslona, ​​se lahko osredotočite na vašega otroka. Zaprite oči, ko govori, da bi poskušali bolje počutim svoja dejanja. Nasvet pred sajenjem pred računalnikom gola, ne pozabite vzeti glamurozno in privlačen okras. To ni zato, ker je v resnici ni, je potrebno zap predhodni pregled. Slide "nedolžno" klančino underwears, boste videli, domišljija, kot je vaše, ne bo dolgo, da se ogreje.

2. Vaša domišljija osvobodite

Ena od prednosti virtualnega seksa je, da je vaša domišljija ni zmanjšala. Včasih pred svojim ljubimcem, se znajdete zaljubljen, ne da bi si drznili priznati vse vaše želje. Lep prstni je priporočljivo, vendar ročaj umetnost besed je bistvenega pomena. Skeptični? Ali se je kdaj zgodilo, da želite videti film po svojem teaser, nato pa razočaran, ko sem videl? No, za seks je enak. Kolikokrat ste bili navdušeni surovih besed ali ostre podrobnosti, medtem ko je v primernem času človek ni zagotovila niti centa? Cybersex vam omogoča, da razvijejo svojo domišljijo in pustite vaše fantazije govori.

Da bi vam toplo: 40 ponudbe na spol, da bi si želeli, da bi ljubezen

Glej tudi: sex Citat: 40 ponudbe na spol, da bi si želeli, da bi ljubezen

40 citati na spol© Istock

3. Vaše telo vam bo ukrotiti

Da bi dosegli orgazem, je treba poznati svoje telo. Dare, da razišče svoje erogene cone, za to samozadovoljevanje je vaš najboljši zaveznik. Medtem ko vaš partner vam pove svoje fantazije, pazljivo poslušati in ne oklevajte, da vas ljubkuje. Počutili se boste z njim, in ga dobite na istem času kot njega.

Prosti vaša domišljija

Glej tudi: 30 mest za prevzem svojega partnerja

Stališča, da prevzame

4. oralnem seksu

V sex igrače lahko postal eden od vaših najboljših zaveznikov, da bi dosegli sedmo nebo. Lahko jih ni mogoče vključiti v kompleksnem objem sejo in da vzbuja vaš dragi.

Nalaganje ...

5. Tehnologija boste prevladujejo

Nove tehnologije niso vedno enostaven za uporabo, vendar pa lahko hitro postane sredstvo. Z enim klikom, ste pripravljeni, da sprejmejo ukrepe s svojim dragim možem. Dajo na zavoro na razdaljo med vami. Nekatere aplikacije omogočajo lažji virtualni zabavo:

  • SkypeOdločno, ta vloga nikoli ne uspe, da nas zadovoljiti! Poleg tega vas bližje svojim prijateljem v vsakem kotičku sveta, pomaga ohraniti vaš odnos. Na voljo na računalniku in na laptop, si lahko ogledate draga v vsakem trenutku dneva.
  • Zevs in Hera : Upoštevani igrače, imajo neko edinstvenost. s LovePalz znamko zamislili, so ti "sex igrače" 2,0 povezan z internetom in vašim pametnim telefonom. Zeus je za človeka, medtem ko Hera in za ženske. S senzorji gibanja, se boste počutili, kot se ljubila s svojim partnerjem, kot če bi bili tam. Kot pravi genitalije, so podaljšana, navije in skrči v realnem času. Ne moreš zaustaviti napredka!
  • Fundawear Za let, Durex skrbi za vaše seksualnosti in je na voljo v več izdelkih: kondomi, geli, masažnih olj, in zdaj spodnje perilo. In ne samo kakršne koli spodnje perilo, tistih, ki so povezani z vašim pametnim telefonom. S prenosom aplikacijo, lahko pošljete vibracije s svojim partnerjem.

6. romance ne boste zanemariti

Kdo je rekel, kamere, sexting in druge tehnike, da bi dosegli oddaljeni orgazma, ni povedal nujno pomanjkanje romantike. Lahko da iz cvetni listi vrtnice na postelji, saten obleko in sladkimi besedami. Lahko celo izpustiti seks pripomočke, da se osredotočijo na komunikacijo.

7. sexting vas bo ukrotiti

Mastering sextingu, je mojster besede. Saj ni treba iti skozi polje SMS, lahko napišete tudi svoje fantazije v "novem erotičnem" način. Pošljite mu ne da bi ga opozorila, da bolje presenečenje. Z branju, bo to postal vse ogenj in plamen, in bo imela eno željo: da se vam pridružijo! Nasvet: biti jasna, ne spadajo v vulgarnih, saj pogosto predlog je bolj učinkovit kot predstavitev.

8. webcam si dompterez

Če niste ljubitelj kamer, boste hitro postal virtualni seks. Z Trud za sprehod pred spletno kamero, to ne bo skrivnost za vas. Boste vedeli, kaj vaša najboljša stran, kar svetlost vas opozarja ... Pripravite poredne scenarije, upal seksi kostume in drugih čutnih dodatki.

9. kraljica predvajanja ste postali

Kaj je boljši način, da popestrite ljubljenje predvajanja premišljen. Počasno kos za predhodno, bolj ritmično na sredini in na koncu na pol poti do sklepa v lepoti. Če ne bo neposredno na dotik, bo glasba zagotoviti nove občutke s svojim partnerjem. Ven naslovi, kot so Sexual Healing Marvin Gaye, Čas mojega življenja Dirty Dancing ... Déhanchez vas čutno in temperatura naj bi se hitro vzpenja. Mimogrede, uredniški iznašla tudi sexlist za vas.

10. Nikoli ne bo vas prisili

Tudi če je vaš ljubljeni na daljavo, si ne bi smeli čutiti dolžnost, da jih vedno želeli. Kot para, ki živi pod isto streho, da so časi, ki jih ne želite, kje je tvoja glava drugje ... Ne silijo sami. Najprej bo videl drugega, ne boste počutili na enostavnost, in tretjič, ne jemljejo užitek.

In ko (končno) na koncu ...

Glej tudi: ženski orgazem: 40 mest za dosego orgazma

'orgasme féminin en 40 positions© Vainui Castelbajac

Preberite tudi aufeminin:
- Možje imajo orgazem vsakič?
- Kratek vodič, da bi radi z dvema moškima (hkrati)
- 10 kuhinj spol lahko uniči vaše prvo noč