Gjennomføringen av borgerlig ekteskap

Den lenge etterlengtede øyeblikket kommet: du kommer til å si "ja" til ordfører. Oppdatering på fremdriften av sivile vielsen.


Den sivile ekteskap seremonien finner sted i et rom av rådhuset forbeholdt sivile ekteskap i byen jenta, brudgommen eller byen bosted av paret. Se sivile ekteskap i praksis.
Du kan velge den dagen som passer deg best, unntatt helligdager og søndager. Tiden er satt av byens embetsmenn.
Bruden og brudgommen er installert på første rad foran ordføreren eller en av hans varamedlemmer: bruden er plassert til venstre for brudgommen og vitnene kommer ved siden av dem.
Foreldre, søsken og besteforeldre sitter på andre plass. Andre gjester sitte som, og når de kommer.

Ved inngangen av ordfører, stiger alle. Etter et ord av velkommen, eksponerer ordføreren ektefeller lekser, lese artikler av Civil Code.
Art. 212. Ektefeller skylder hverandre troskap, styrk og assistanse.
Art. 213. Ektefeller er solid ideelle og materielle retning av familien. De sørger for opplæring av barn og forberede sin fremtid.
Art. 214. Hvis bryllups-avtaler ikke behandler bidrag av ektefeller til husholdningsutgiftene, bidrar de i forhold til deres respektive evner.
Art. 215. Ektefellene gjensidig forplikter seg et liv i samfunnet.


Ordføreren spurte mannen om de gjorde en ekteskapskontrakt. Så alle får opp for å lytte til engasjement av ekteskapet og aksepterer gift.
"Mr. X, aksepterer du ta til hustru Miss Y? Y Miss gjør, trenger du samtykke til å være ektefelle av Mr. X?"
(Det er da du må svare "Ja"!)
Hvis det ikke er religiøs innvielse, ordføreren gir deretter å gifte allianser.


Seremonien avsluttes med signeringen av registrene. Bruden første tegnet, så brudgommen og til slutt vitner. Hvis han har en gift, kan ordføreren bestille en personlig tale. Da familien boken er gitt til nygifte. Sammenstillingen tar mindre enn en time.


Hvis borgerlig ekteskap ikke er etterfulgt av en religiøs seremoni, så kommer det øyeblikk gratulerer, bilder og til slutt den tradisjonelle vin av ære.

nemlig
- Vanligvis er sivile ekteskap skjer i privat hvis det etterfølges av det religiøse ekteskapet. Ellers, hvis bryllupet er bare sivile, er høydepunktet av seremonien og alle menneskene du har sendt en invitasjon invitert.
- Hvis borgerlig ekteskap umiddelbart etterfølges av det religiøse ekteskapet, mens tradisjonelt bruden skal ha på kjolen og brudgommens dress. Hvis det skjer offline før den religiøse bryllupet, vil bruden ha på seg en kjole eller en dress, og muligens en lue og votter, mens brudgommen er kledd i en tradisjonell drakt.
- Det er en offentlig seremoni døren til bryllupet hallen må være åpen, slik at en person i motsetning til ekteskapet å gå inn i rommet.