Κάρα Ντελεβίν και η Michelle Rodriguez επίσημα ένα ζευγάρι!

Michelle Rodriguez και Κάρα Ντελεβίν παρατηρήθηκαν μαζί για πρώτη φορά, πριν από έξι εβδομάδες. Θα ήταν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, ακόμη και μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί μπροστά σε όλους. Από τότε οι δύο «φίλοι» φαίνεται αδιαχώριστες. Έτσι, περισσότερο από ό, τι «BFF» Michelle και Cara;

Αυτή είναι η ηθοποιός του 35 που ήταν υπεύθυνος για την «επισημοποίηση». Michelle έχει πει αυτή τη Δευτέρα καθρέπτης "Πρόκειται πραγματικά καλά. Είναι τόσο δροσερό. Όταν άρχισε να βγαίνει, το βρήκα πολύ εντυπωσιακό, και ξοδεύουμε τόσο πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί. Ποτέ δεν παίζουν μαζί του».

Είναι επίσημος μεταξύ Κάρα Ντελεβίν και το υπέροχο Michelle. Το αγγλικό μοντέλο των 21 ετών ενώθηκε από τον φίλο girlfriendpetite του στο Λονδίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί γυμνή πόδια βράδυ έξω, και αυτό είναι το Dailymail ο οποίος απόσπαση φωτογραφίες του Λονδίνου επανένωση τους.

Κάρα Ντελεβίν και η Michelle Rodriguez επίσημα ένα ζευγάρι!

Κάρα Ντελεβίν


PeopleJob16_1
γεννήθηκε 08/12/1992

  • Δείτε το βιογραφικό
  • Δείτε τις φωτογραφίες
Κάρα Ντελεβίν και η Michelle Rodriguez© Getty

Κάρα Ντελεβίν έπαιξε για λίγο στο σεξουαλική αμφισημία. Το 2012, που ακόμα και ομολόγησε για να σημάνει ένα ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Rita Ora, λίγους μήνες αφότου δόθηκε δανεικός μια περιπέτεια με τους One Direction Harry Styles.

ως προς το Michelle Rodriguez, είχε ομολογήσει την αμφιφυλοφιλία της δηλώνοντας 1 του Οκτώβρη, 2013 Entertainment Weekly «Είμαι πολύ περίεργος να μείνουν κάθεται εκεί και να μην προσπαθήσουμε, όταν έχω την ευκαιρία.»