Ίαν Σομερχάλντερ: & quot του? Αδελφή & quot? Sarah Jones τιμήθηκε στα βραβεία Όσκαρ

Τα 86α βραβεία όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (2 Μαρτίου) στο Θέατρο Dolby στο Hollywood, Λος Άντζελες. Και κατά τη διάρκεια της εκδήλωση το βράδυ, εκτός από τα διανεμόμενα βραβεία, πολλά αφιερώματα καταβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής σειράς «Μνήμη» προς τιμήν των νεκρών κατά τη διάρκεια του έτους.

Sarah Jones, 27, πέθανε 20 Φεβ, 2014 για το σύνολο της ταινίας Midnight Rider σε Σαβάννα, Τζόρτζια. Ο νεαρός βοηθός σκηνοθέτη, ο οποίος είχε εργαστεί για την σειρά The Vampire Diaries», ήταν το θύμα της σύγκρουσης του τρένου. Ίαν Σομερχάλντερ, Νίνα Ντόμπρεφ, Paul Wesley, Julie Plec... Μεγάλο μέρος της ομάδας είχε ήδη εκφράσει τη λύπη του για τα κοινωνικά δίκτυα.

Ίαν Σομερχάλντερ: & quot του? Αδελφή & quot? Sarah Jones τιμήθηκε στα βραβεία Όσκαρ

Ίαν Σομερχάλντερ


PeopleJob1_2
γεννήθηκε 08/12/1978

  • Δείτε το βιογραφικό
  • Δείτε τις φωτογραφίες

Πέρα από αυτό, μια αναφορά ξεκίνησε από τους συγγενείς του κοριτσιού, έτσι ώστε να εμφανίζεται στην ακολουθία «Μνήμη» Όσκαρ. Sarah Jones θα κατασκευαστεί, αν η αίτηση συγκομιδή 20.000 υπογραφές σε μία εβδομάδα. έχουν υπερβεί τις ελπίδες τους από το περισσότερα από 62 000 άτομα έχουν υπογράψει ! Αν και δεν αναφέρθηκε μεταξύ εκείνων για να τιμήσει το όνομά του κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη στο τέλος του βίντεο.

Και μεταξύ των inductees, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Fast ηθοποιός Paul Walker του & Furious πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Νοέμβριο του 2013, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 46 ετών Τζέιμς Γκαντολφίνι, ηθοποιός Sopranos. Με τα μειονεκτήματα, Glee ηθοποιός Cory Monteith, δεν αναφέρθηκε, sucsitant την οργή των οπαδών της σειράς.