ενέσεις υαλουρονικού οξέος απέτυχε;

Γεια σας,

Είμαι λίγο πανικοβληθεί. Είχα την περασμένη Δευτέρα, οπότε υπάρχουν 4 ημέρες ενέσεις hylauronique οξέος γύρω από το στόμα για την εξάλειψη ή τον μετριασμό της πλισέ επίδραση των ρυτίδων μου γύρω από το στόμα. Είμαι ακόμα πρησμένο και νιώθω κάτω από το δέρμα ως ένα είδος περισσότερο ή λιγότερο σκληρά πλάκες, οι οποίες ξεκινούν από το άνω χείλος στη μύτη. Δεν μπορεί να δει κανείς, εκτός από όταν χαμογελάσει, τότε νιώθω σαν μια αντιαισθητική διόγκωση κάτω από τη μύτη. Πήρα ένα ραντεβού με το γιατρό, αλλά το μόνο διαθέσιμο χώρο είναι στις 29 Ιουνίου. Φυσικά, εξήγησα το πρόβλημά μου στον γραμματέα ο οποίος μου είπε να κάνετε μασάζ στην περιοχή. Τι κάνω από την Τετάρτη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιέμαι αν οι ενέσεις έγιναν ελάχιστα. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να το κάνουμε αυτές τις μασάζ, πόσες φορές την ημέρα, για πόσες μέρες; Είναι ότι πρέπει να υπενθυμίσει στον γιατρό και να μην περιμένουμε για 29 Ιουν
Είναι αυτό το πρήξιμο θα εξαφανιστεί αυθόρμητα;

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

έχασε ενέσεις
καλησπέρα
Θα πει ο γιατρός σας; Όπως και στην πολύ ίδια κατάσταση με σας, θα ήθελα να ξέρω πώς την κατάσταση. Εγώ, που είναι 6 εβδομάδων είναι ακόμα άσχημο !!!
Σας ευχαριστώ.

απέτυχε ενέσιμο διάλυμα
Καλησπέρα,

Διάβασα όλα τα μηνύματα γραμμένα σε αυτό το site, οι γιατροί σας ποτέ δεν είπε ότι με την έγχυση υαλουρονικού οξέος υπήρχε ένα προϊόν που χορηγείται με ένεση για να καταργήσετε εντελώς το προϊόν;
Εγώ ο ίδιος ελεγχθεί υαλουρονικό οξύ στα ανώτερα γραμμές από το στόμα μου και να αυξήσει τον όγκο των χειλιών, γάτα, χτυπήματα παντού, τα χείλη πάπια, δεν είναι καθόλου ισορροπημένη, επέστρεψα στην derma μου και τον μου ζήτησε να εισφέρει το προϊόν, έτσι ώστε το προϊόν να ακυρωθεί, ήξερα ότι αυτό όχι επειδή είχα ακούσει γι 'αυτό, είναι, επίσης, ότι με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος που πηγαίνουν arrière.j'ai'm ένεση πριν από 3 την εβδομάδα μετά την εβδομάδα 2 των προσδοκιών και κοίταξα σαν ένα τέρας που μου τσιμπήσει 2 φορές 1 φορά την εβδομάδα και δεν έχω πλέον όλα d0acide υαλουρονικό στα χείλη μου και γύρω μου, είμαι 100% όπως και πριν.
να επιστρέψετε στο γιατρό σας και να κάνετε την ένεση αυτό το προϊόν.

απέτυχε ενέσιμο διάλυμα
ένα πράγμα που είναι εντελώς λάθος να συνεχίσουν να κάνετε μασάζ οι περιοχές αντιμετωπίζονται με τον αντίθετο θα ενθαρρύνει οίδημα ακόμη περισσότερο, η μόνη λύση είναι να ακυρώσει την έγχυση υαλουρονικού οξέως και αν είναι αυτό που σας εγχύθηκε.

απάντηση
με συγχωρείτε, αλλά εξακολουθώ να ξέρω τι εννοώ, γιατί εγώ ο ίδιος έχουν χρησιμοποιήσει υαλουρονικό οξύ και αυτό ήταν καταστροφικό μπάλες παντού και θα μπορούσα να κάνω τα πάντα με πιο ένεση απομακρύνετε το προϊόν που ακυρώνει το υαλουρονικό οξύ, γι 'αυτό παρακαλώ, δεν χρειάζεται να μου επιτεθεί στο φόρουμ σας ευχαριστώ !!!!

απάντηση
ναι υαλουρονικό οξύ είναι απορροφήσιμο σε 6-8 μήνες ή 1 χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να μείνει με ένα καταστροφικό πρόσωπο, αλλά μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ενέσεις στο derma που σας ένεση, να ζητήσει από την ερώτηση θα δείτε ότι εγώ «Είμαι σωστά και να μην κάνει τον εαυτό μου από τότε που χρησιμοποιώ

Απόδειξη ότι υπάρχει η λύση
ονομασία του προϊόντος είναι υαλουρονιδάση μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο ή απλά κάντε κλικ drhayot.com υαλουρονιδάση Internet, καθώς και απόδειξη ότι δεν είμαι κάνει !!!

BJR, αυτές οι ενέσεις με τον οποίο διατυπώνονται για Σαμπερί; σας ευχαριστώ
ενέσεις που έχουν γίνει σε Σαμπερί;
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας

Απάντηση σε chabada104
Καλησπέρα,

Απλά ελβετικό αλλά παντού dermas, chiurgien έχουν αυτό το προϊόν, έκανε είναι ότι με υαλουρονικό οξύ είναι δυνατόν να αντιστραφεί ένα είδος «τσίχλα», αν για παράδειγμα το derma με ένεση AH πάρα πολύ μπορεί να σας ένεση περίπου. 2 εβδομάδες μετά την έγχυση του ΗΑ, διότι είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να περιμένετε για το AH ασφαλίσει στη θέση του κάτω από το δέρμα, εκτός από το οίδημα με υαλουρονιδάση στο derma έγχυση μπορείτε να μειώσετε τις προσκρούσεις πολύ γεμάτη AH ή αν δεν σας αρέσει καθόλου ήταν έτσι από την πλευρά μου ζήτησα από ό, τι μου εγχέει όπου κι αν δαγκώθηκε με AH έπρεπε να πάω εκεί 2 φορές για όλους αφαιρείται 2 φορές σε εβδομάδες, και τώρα δεν έχω πλέον AH καθόλου τα χείλη μου και σε όλο τον bouche.je δεν είχε δει τη μητέρα μου για 6 μήνες μόλις και μετά βίας φτάνουν λέει αλλά τι κάνατε στο στόμα σας είναι φρικτή και ζήτησα από δύο φίλους απόψεις τους, μου είχε πει το ίδιο όπως ήταν απαίσιο και εκεί θέλω όλοι enlevé.j'ai βρεθεί πραγματική στόμα μου με λίγο τις γραμμές μου, αλλά εγώ θα προτιμούσα να είναι έτσι από ό, τι ήταν πριν.
Υπάρχουν όμορφα και πολύ φυσικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό εξαρτάται από το derma, πώς ένεση στο δέρμα, πολλοί παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι λόγω.
Ελπίζω να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αν άλλες ερωτήσεις παρακαλώ

καλησπέρα

Έχεις δίκιο
Ναι, έχεις δίκιο, αυτό είναι καλό, είχα ενέσεις και μία φορά την μπάλα που σχηματίστηκε (που τελικά απορροφάται μόνο) και doc μου μου είπε ότι θα μπορούσε να εισφέρει αυτό το είδος προϊόν που αφαιρεί το αποτέλεσμα !!
αφού υπάρχουν πολλά είδη του υαλουρονικού οξέος και μερικά είναι πολύ πιο ελαφρύ από τη διόρθωση Restylane ή άλλα αρκετά ισχυρό οξύ που έχουν την τάση να κάνουν τα περίφημα μπάλες !!
Milla σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες και επιβεβαιώστε σας !!
είναι κάποιος που είναι ήδη εγχέεται στο Σαμπερί ????

Κι εγώ είναι καταστροφή ...... γιατρός της Φρανς-Κοντέ
Γεια σας,
Είμαι μια άκρη ενός νευρικού κλονισμού εδώ είναι τώρα αρκετοί μήνες που έκανε ο ίδιος την ένεση υαλουρονικού οξέος
Το χειρότερο ήταν τα δαχτυλίδια, μερικές πρωί ξυπνάω με το ένα μάτι μισόκλειστα, το απόγευμα είναι κάτω από το άλλο μάτι ότι υπάρχει μια χάντρα. πιο επώδυνη
Αυτό είναι καταστροφικό Νομίζω ότι είμαι πιο επαναλαμβάνω ενέσεις και κυρίως περισσότερο στην Μπεζανσόν .....

υαλουρονιδάση
Γεια σας! υαλουρονιδάση Το μήνυμά σας με ημερομηνία, αλλά είμαι ενδιαφέρονται για την εμπειρία σας από τις ενέσεις. Πώς συμβαίνει αυτό; Έχετε κάνει μια δοκιμή πριν από την ένεση; Μετά από πόσο καιρό έχετε το αποτέλεσμα; Έχω επίσης μια διόρθωση ενός προβλήματος στο παιχνίδι και θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το ένζυμο, αλλά φοβάμαι ότι είναι χειρότερα μετά. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

υαλουρονιδάση
Γεια σας,
Είχα μόλις μια ένεση υαλουρονιδάση στη δεξιά άκρη του κάτω προσώπου μετά από διόρθωση Voluma. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αριστερή πλευρά του προσώπου, αλλά η δεξιά πλευρά έχει αντιδράσει άσχημα σε Voluma. Πράγματι, 5 ημέρες μετά την ένεση ένα αρκετά μεγάλο, φλεγμονώδεις και επώδυνες οζίδιο εμφανίστηκε. επικοινώνησε με την αισθητική του γιατρού εγχέεται υαλουρονιδάση μου που σχετίζονται με κορτιζόνη για την καταστολή επώδυνη φλεγμονή από τη μία πλευρά και να διορθώσει το υπερβολικό Voluma ένεση των προτέρων. Αυτό είναι φρέσκο ​​από την παρέμβαση του χθες. Σε αυτό το πρωί, ο πόνος εξαφανίστηκε και η μειωμένη οζίδιο. Έτσι ρολόι για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται μέσα σε 48 ώρες νομίζω.

επισκευές
1000 γυναίκες αντιδρούν στο προϊόν. Για κάποιο μασάζ αρκετά. Για άλλους, υπάρχει ένα προϊόν «αντίδοτο».
Ξέρω έναν γιατρό που διορθώνει αυτό το είδος του πράγματος.

Γιατρός Besancon απέφυγε
Γεια σας,

Θα ήθελα διευκρινίσεις σχετικά με το γιατρό για να αποφευχθεί στο Μπεζανσόν, όπου αυτό βρίσκεται, τι μοιάζει; για να αποφύγει να αναφερθεί το όνομα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οξύ μετά hyaluroniaque
Γεια σας, έχω καταλάβει ότι είχατε ενέσεις. Ήθελα να ξέρω τι αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται όταν το προϊόν απορροφάται. Έχετε βρει το πρόσωπό σας με ρυτίδες, όπως πριν από την ένεση ή με περισσότερες ρυτίδες από ό, τι πριν; Έκανα δώσει ενέσεις γύρω από το στόμα. Ήμουν πολύ χαρούμενος τους πρώτους μήνες. Στο 4ο, άρχισα να πάρει το στόμα εμπίπτουν στις πλευρές, αλλά δεν είναι φυσικά. Βασικά, αυτό έχει αλλάξει κάπως το σχήμα του στόματός μου και ξαφνικά είμαι πίσω σε σύμπλοκο με το στόμα μου. Εάν άλλοι άνθρωποι είχαν αυτό το είδος των δυσάρεστων εξελίξεων, θα μπορούσατε να πείτε; Σας ευχαριστώ.

νέα ρυτίδες
Γεια σας!
Προσωπικά έχω κάνει ενέσεις (γραμμές έκφρασης), ακόμη και αν το αποτέλεσμα ήταν καλή στην αρχή, μετά από ένα μήνα οι άλλες μικρές ρυτίδες που σχηματίζονται στη γωνία του στόματος και την βόλτα του αρχικά, σίγουρα, λόγω της μικρής διόγκωσης του προϊόντος, που είπε, δεν υπάρχει υπερ-πληθωρισμού, δεν φαίνεται καθόλου γι 'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δημιουργεί νέες ρυτίδες μου και είναι πολύ ενοχλητικό. Διότι αυτό συνέβη σε σας, επίσης, μπορείτε να μου πείτε αν είναι «νέες ρυτίδες» έχουν ξεθωριάσει με το χρόνο ??
Σας ευχαριστώ πολύ και καλή τύχη

9 και μισό μήνες μετά την ένεση
έχουν περάσει πάνω από εννέα μήνες από τότε που έκανα ένεση ΗΑ γύρω από τα χείλη. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το κάνω ξανά. Το στόμα μου είναι γίνεται σχεδόν όπως και πριν, με τη διαφορά ότι
AH δημιούργησε δύο περίεργο ρυτίδες στις γωνίες του στόματός μου. γερνά μου. Μερικές φορές, όταν το φως είναι άνισος, νιώθω σαν το χαμόγελο του τζόκερ! Σε χώρους όπου το προϊόν έπρεπε να επικεντρωθεί, το δέρμα μου φαινόταν πολύ ομαλή, λευκό αέρα, σε σημείο που με ρώτησε γιατί ήταν λευκό γύρω από το στόμα. Αυτή η λευκότητα εμφανίστηκε μετά από 4, 5 μήνες και τώρα φαίνεται να ξεθωριάζει. Αλλά βλέπω όταν οι άνθρωποι με κοιτούν φαίνονται λίγο στο στόμα μου, να προσπαθεί να πω, είναι περίεργο, ότι το δέρμα, αυτές οι ρυτίδες ... Τέλος πάντων, είμαι ακόμα παίζει με κλίση ο ήλιος δεν είναι στο φως όταν μιλάω με τους ανθρώπους, επειδή ο μειονεκτήματα ημερών είναι ο χειρότερος εχθρός της ρυτίδες και κηλίδες! Εκείνος βάζει όλα στην τιμή! Με λίγα λόγια, σούπερ βολικό για να ζήσει! Το μόνο πράγμα θετικότητα είναι ότι ουσιαστικά δεν είχα αυτές τις ενέσεις απλά για να γεμίσει μια αρκετά βαθιά ρυτίδων που ξεκίνησε από τα χείλη μου και ήταν πραγματικά άσχημο. Ο γιατρός πρέπει να είχε ένα βαρύ χέρι σε αυτό το επίπεδο, διότι δεν έχει μετακινηθεί. Είναι πάντα γεμάτο και γι 'αυτό είναι ωραίο. Αλλά δεν υπολόγιζε σε άλλες ρυτίδες κέρδισε εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Λοιπόν, αναρωτιέμαι κάθε μέρα πώς θα εξελιχθεί και πάλι! Καλή τύχη!

υαλουρονικό οξύ
Γεια σας έκανα ένεση υαλουρονικού οξέος γ γ καταστροφή χάσει εντελώς καθόλου φυσικό pourais της να μου δώσετε το όνομα του dr σας ή το δερματολόγο σας STP ευχαριστώ davnce

Αυξημένη χείλη ratee
γεια σας,
Έκανα αυξημένη χείλη πριν από την περασμένη Πέμπτη και εκφράζω τη βαθιά μου λύπη την βλακεία που έχω δεσμευτεί? και είμαι απόλυτα desepree από το? Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν τι πρέπει να κάνουμε, είναι -τι μπορείτε να με ενημερώσετε QLQ