Bebe 1 μήνα δυσκοιλιότητα kel αποτελεσματική θεραπεία παρακαλώ ????

ΓΕΙΑ Ένα ΤΤΕ.
Η κόρη μου θα έχει ένα μήνα αύριο και από τη γέννησή του, είναι συνεχώς δυσκοίλιοι.
1 εβδομάδα δεν έχει κάνει για 5 jrs και παιδίατρος μου γύρος debridat κι αισθάνεται καλά, αλλά έχω σταματήσει ke καμία διαφορετική ...
το τρίψιμο είναι ο ke χθες έχω cassser Αλόρ μπουκάλι Σ δεν είναι τίποτα για να ανακουφίσει πέρα ​​μια μπατονέτα για να το τονώσει.
Έχω ακούσει Hepar νερό, αλλά δίστασα, διότι είναι pitchounette surout και δεν ξέρω η δόση πρέπει να Kil.
μιλάμε για ένα κουταλάκι του γλυκού καφέ μου 1 σαλιάρα 2 επειδή πάρα δίνει collic.
Ξέρω koi ετησίως κάνω και θα ήθελαν να έχουν την εμπειρία σας από αυτό.
φαίνεται ότι πολλοί το μωρό είναι δυσκοίλιος το 3 πρώτο μήνα, της πονάει η καρδιά μου να δω να υποφέρει και δύναμη για τίποτα, καθώς και αυτό με κάνει να collike για κάποια μέρα, έχω πάρα πολύ κόπο.
Σας ευχαριστώ για να με βοηθήσει.

Απάντηση σε pvtsteph
είναι αλήθεια debridat σιρόπι είναι καλό για τη δυσκοιλιότητα, αλλά δεν αποτελεί λύση, αν η κόρη σας είναι συχνά δυσκοιλιότητα. Το Hepar νερό είναι μια καλή λύση 1 μπουκάλι ανά ημέρα Hepar νερού renplacement το συνηθισμένο νερό με το γάλα του και αργότερα 1 μπουκάλι 2 moitier Hepar νερό και το νερό moiter habituelle.mais κορίτσι δεν είχαμε ποτέ collic αλλά αν απολύτως δεν έχει με το νερό ή όχι, βρασμένο μεταλλικό νερό με κύμινο, το αφήνετε να κρυώσει και σας έκανε να πιείτε ότι είναι ριζοσπαστική και naturelle.Tu μερικά επίσης να καθίσει στα γόνατά σας και διπλώστε τα γόνατα στην κοιλιά του, που aides.essaye το όλο θέμα και να σας Βέρας, courrage.

Αλλαγή νερού
Γεια σου! Κι εγώ η κόρη μου έχει την τάση να τη δυσκοιλιότητα. Έγραψα λίγο κάτω από το μήνυμα, αλλά δεν έχω καμία απάντηση. Ζήτησα ερώτησή μου σε κάποιον άλλο που μου είπε ότι για να γίνει η σαλιάρα must νερό που συγκεντρώνεται + μαγνήσιο. Βοηθά να πάει στην σέλα. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Χρησιμοποιώ ένα συμπυκνωμένο νερό 25 ή 35 παρά στο 28..regarde συγκέντρωση πίσω από μπουκάλια νερού

για Hepar, γα δεν υπάρχει στον Καναδά, οπότε δεν μπορώ Taider

κούκος
Η κόρη μου 7mois και δυσκοιλιότητα μέχρι το τι θα συμβεί με λαχανικά έτσι υπάρχει 1 μήνα. ι (είχε τα Gallia χωνέψει πριμοδότηση που το γάλα που βοήθησε πολύ και στη συνέχεια είχε Gallia ar επειδή regurgitais πολλά γι 'αυτό να αναγκαστεί να τον για Hepar αν τσιπ 1mois σας νομίζω ότι χρειάζεται BIB 120 ή 150 ώστε να μπορείτε να τον βάλει 20 ή 30 ml από 2 1 σαλιάρα, αλλά απαιτούν περισσότερες συμβουλές για τον παιδίατρό σας όλα έχουν μια διαφορετική άποψη.
καλησπέρα

Απάντηση σε pvtsteph
είναι αλήθεια debridat σιρόπι είναι καλό για τη δυσκοιλιότητα, αλλά δεν αποτελεί λύση, αν η κόρη σας είναι συχνά δυσκοιλιότητα. Το Hepar νερό είναι μια καλή λύση 1 μπουκάλι ανά ημέρα Hepar νερού renplacement το συνηθισμένο νερό με το γάλα του και αργότερα 1 μπουκάλι 2 moitier Hepar νερό και το νερό moiter habituelle.mais κορίτσι δεν είχαμε ποτέ collic αλλά αν απολύτως δεν έχει με το νερό ή όχι, βρασμένο μεταλλικό νερό με κύμινο, το αφήνετε να κρυώσει και σας έκανε να πιείτε ότι είναι ριζοσπαστική και naturelle.Tu μερικά επίσης να καθίσει στα γόνατά σας και διπλώστε τα γόνατα στην κοιλιά του, που aides.essaye το όλο θέμα και να σας Βέρας, courrage.

Bebe δυσκοίλιος
γεια

Είχα e PBL ίδιο με το δικό μου που πριν 6 μήνες και σήμερα

Του έδωσα μια συμπυκνωμένη είδος guiguoz γάλα της άνεσης + γ ήταν σε ισχύ αμέσως!
αλλά πριν αλλάξετε must HIRA συμβούλιο γιατρό του

α +

Hepar
Ο γιος μου ήταν επίσης δυσκοίλιοι στην πρώτη της δίνω μια σαλιάρα της Hepar και γα να βοηθήσει το ακίνητο για να πάει στο σκαμνί Σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε λειτουργεί

Supo γλυκερίνη
Το ορυχείο είχε επίσης πρόβλημα που κάνει σκαμνί του και όταν στο τέλος της ημέρας είχε το στομάχι πάρα πολύ σκληρά και το έκανε δεν έβαλα τον supo γλυκερίνη και στα πρακτικά που ακολούθησαν fesait. Αυτό είναι φυσικό, αλλά δεν το κάνω πολύ συχνά εάν το μωρό σας θα χάσει το αντανακλαστικό να πιέσει και να κάνει τη δική περιττώματα του. Η supo γλυκερίνη πωλούνται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή.
θάρρος

τότε
Είναι αυτό που θηλάζετε το μωρό σας; γιατί για την θηλάζουν το μωρό, πηγαίνουν λιγότερο συχνά σέλα cr γάλα είναι πιο εύπεπτο από το Λος Άντζελες.

Αλλιώς, αν άκρη lil σας παίρνει την σαλιάρα, δοκιμάστε το νερό από την 1 μπουκάλι Hepar 2, συνήθως είναι αποτελεσματική μετά από μία ημέρα.

Με τα μειονεκτήματα, αποφεύγει την τόνωση του μωρού σας με τα κοτσάνια από βαμβάκι ή άλλο, διότι AC θα μπορούσε να βλάψει τον πρωκτό του. Ποτέ μην κάνετε περ

καλή τύχη

γεια
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
της έχει προφανώς τον αέρα της εύλογης Μάρτυρες υποφέρουν και αυτό με κάνει περίπου tou το π, αλλά έχω δει δεν δηλώνουν τη νίκη πάρα πολύ σύντομα.
Αναρωτιέμαι αν ο δεν etai Kelle PREMA γάλα έφερε λάθος, γιατί από τότε που ke πάει στην πρώτη ηλικία είναι πολύ καλύτερα τώρα.
για Hepar είναι να μου δώσει τελικά déconseiller του, λόγω της collike και είναι αλήθεια γιατί Jen έχουν πιει λίγο και την κοιλιά μου δεν έχει βλάψει εμένα γονίδιο το έργο του έχει εμένα τότε ένα ολόκληρο φόρμες γι 'αυτήν ...
temp στο Temp τον έβαλα 1 κουταλιά της σούπας, αλλά όχι περισσότερο.
βαμβακιού γίνεται ράβδο γ είναι ο παιδίατρος ki σύμβουλος μου, διεγείρει πραγματικά πρωκτό της με αλοιφή ως mater πήραν τη θερμοκρασία της 2 φορές και kom που ETE pitchounette έκανε ένα πώμα του (θερμο μπορεί να κάνει τα καπάκια αν είναι ελάχιστα τοποθετείται και πιέζεται).
σε κάθε περίπτωση, ελπίζω Kelle θα συνεχίσει σε αυτό το λανσάρισμα γιατί είναι δύσκολο να δει υποφέρουν και ανησυχώ και ισχύει surout longueure μια μέρα να πετύχει τίποτα δεν έχει βγει.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας και σύντομα

Γεια σας
Για Hepar νερό, παιδίατρος μου μου είπε ότι έπρεπε να βάλει μέχρι 30 ml με 120 ml γάλα αν κάνει κολικούς.
Η συμβουλή μου προς εσάς ένα τέχνασμα γιαγιά που λειτουργεί κάθε χρόνο στο γιο μου: μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στο μπουκάλι. Δεν πρόκειται να το απελευθερώσει, γιατί θα το παλτό το τοίχωμα του εντέρου με ένα λεπτό στρώμα και να σύρετε τα σκατά και μόνο!
Ελπίζω ότι θα πάει

δυσκοιλιότητα
γεια σου ο γιος μου μόλις δύο μήνες από τη γέννησή του και είναι δυσκοίλιος
Τοποθετήστε ένα σιρόπι φαρμακείο σύμβουλος Duphalac πορεία του το συντομότερο όχι εγώ και κάνει το υγρό
i ζητήσει από άλλο φαρμακείο δώσει supo μου glicerine ναι preske aussito του
επειδή το νερό Hepar τίποτα για να τον
Έτσι, εάν έχετε οποιαδήποτε συμβουλές για να αποφύγουμε να δώσουμε τον του supo σιρόπι κλπ έρχονται μόνα επικοινωνήσετε μαζί μου σας ευχαριστώ
i ακόμη και να προσπαθήσει δράσης δυσκοιλιότητα διέλευσης του γάλακτος και τίποτα

βρέφος δυσκοιλιότητα
Γεια σας,
Το μικρό μου είναι 35 ημέρες και είναι δυσκοίλιος από καιρό σε καιρό έχω ένα φάρμακο γιαγιά που λειτουργεί, αλλά είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί κόβουμε ένα κομμάτι σαπούνι Μασσαλίας και να προσπαθήσουμε να den υπόθετο στη συνέχεια το βάζουμε στο ζεστό νερό qq δευτερόλεπτα τον τοποθέτησε στη συνέχεια πίσω, αλλά να είστε προσεκτικοί να μην αφήσει να πάει είναι ακριβώς Quon προσπαθεί να ξεκλειδώσει το καπάκι είναι λίγο διπλώματος και προεξέχουν σαν το κάνουμε με το θερμόμετρο
Λειτουργεί, αλλά να είναι σε εγρήγορση

Nutriben ar
BJR
Βλέπω αυτήν την ανάρτηση ημερομηνία ke lontemp απαντήσεις, αλλά εγώ Kan mm ... Είμαι από την άλλη ke απελπισμένη μαμά ψάχνει για μια λύση στο διαδίκτυο και φόρουμ
Το μωρό μου είναι 29 του Δεκέμβρη 2014 tt ALAI και η πρώτη εβδομάδα meconium κυκλοφόρησε την επόμενη ημέρα μετά τη γέννηση PDT του 3 ημέρες και στη συνέχεια κανονική κακά Juska ke jarete να «θηλάσει (ββ tro να ενοχλήσει το στήθος μου), τότε κόλαση έχει αρχίσει επί της μητρότητας του έδωσε Νιντάλ αυτό το γάλα δεν έχει convenai ββ δυσκοιλιότητα 4 ημέρες microlax tt 3 ημέρες υπέστη φοβερή κόλαση ct ct να πάρει σκαμνί του πάνω λίγο παλινδρόμηση του επί του σκάφους ζ ζ παιδίατρος αλλαγή έγινε Gallia lactofidia TJS τίποτα χειρότερο ct παλινδρόμηση +++ +++ δυσκοιλιότητα και φυσικού αερίου και colik +++ tt 2 ημέρες microlax γιατί tro colik g, συνεπώς, να αποφασίσει να αλλάξει τον παιδίατρό μου κι di ke τον ββ μου ένα μήνα δεν είχε λάβει επαρκή 400g βάρους γ tro pe ke ως εκ τούτου δίνουν AR NUTRIBEN μου και δεν ήταν η έκδοση mm 2 ώρες μετά τη σαλιάρα του γάλακτος καθιστά bo ΚΟΟ μου τύχει μια καλή πλήρη κακά πάνα gt το πιο heureuz Faisai ο kk τελικά μαμά χωρίς αυτό το καταραμένο microlax κι χτύπησε τόσο πολύ !!! Και ceriz η παλινδρόμηση Gato έβρεχε και έβρεχε και colik 1 εβδομάδα μόλις ζ του νόμου έχει 3 όμορφες πλήρεις στρώσεις αφού αυτό το γάλα g Nouvo ένα μωρό στο σπίτι χαμογελαστός και ικανοποιημένος g mm δικαίωμα να arrreuuh !! Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το κάθετο μαμά εφόρμηση σε αυτό το γάλα για μένα να αλλάξει τη ζωή μου και κυρίως cel ββ μου