Γεια σας, είναι ότι κάποιος λαμβάνει νοβολάκ ar χωνέψει το γάλα;

Τότε μπορώ να εξηγήσω τώρα έχω το νοβολάκ ar χωνέψει το γάλα από μια εβδομάδα σε ένα μωρό 1 μήνα και αυτό με κάνει να diarhée από τότε που έκανε την αλλαγή του γάλακτος.
Πριν πήρε την προ Gallia είχα αλλάξει νοβολάκ αντι collic γιατί υπέφερε και η νοβολάκ ... που έκανε εμετό, ώστε ο φαρμακοποιός συμβούλευσε να πάρω ar χωνέψει.
I ve Ete δύο φορές με το γιατρό μου για το ότι εξετάζει το μικρό και δεν θέλει να μου δώσει οποιοδήποτε φάρμακο.
I ve Ete ένα φαρμακείο, έδωσε Smecta και adiaril μου και είπε να αλλάξει το γάλα μου στο Gallia diargal.
Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι είναι απαραίτητο ότι το μικρό ποτό 200 ml ανά ημέρα Smecta adiaril και 50 ml 2 φορές την ημέρα.
Σε μπουκάλια + Νομίζω ότι είναι μια πολύ ...
Ένα άλλο ερώτημα είναι τι evian είναι πολύ πλούσια σε μαγνήσιο;
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

5 μηνών κόρη μου
παίρνει νοβολάκ χωνέψει ar γάλα από 1 1/2 μήνες της. κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας έκανε ++++ διάρροια ήταν 6 έως 8 φορές την ημέρα και συχνά έπρεπε να αλλάξει ρούχα φοβόμουν ότι ήταν αφυδατωμένο και έχασε το βάρος. παιδίατρος μου μου είπε να μην ανησυχείτε γι 'αυτό, λόγω της χαρουπιάς υπάρχει στο γάλα. και στη συνέχεια, μετά από 8-10 ημέρες διάρροια ξεθωριάσει και τα πάντα είναι πίσω στην τάξη. δεδομένου ότι είναι μεταξύ 1 και 2 κακά μια μέρα που είναι πολύ καλά !!!!!
μην ανησυχείτε, θα περάσει μέσα σε 2-3 ημέρες, και στη θέση σου δεν θα του δώσει οποιαδήποτε Medoc. Η κόρη μου είναι ότι το μήνα είχε 800g !!!
Καλή τύχη στο μεταξύ, δεν είναι αστείο διάρροια .... !!

Ο γιος μου 2 μήνες
Πήρα επίσης το γάλα ar χωνέψει για 1 μήνα και είναι το ίδιο, συχνά θα diahrée, αλλά είπε ότι υπάρχει virginia 250807 χαρουπιές. Πήρα το ένα γιατί είχε ar Modilac και étatit δυσκοιλιότητα. άλλαξε 6 φορές για το γάλα που μπορεί τελικά να βγει. είναι η δυσκοιλιότητα τρόμου. Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν είναι το νερό το κάνει, κερδίζει βάρος και πίνει και Bibi, τίποτα δεν του ανησυχητικό. από εμένα εναντίον μην ταΐζετε αρκετά της. Άνοιξα μια συζήτηση, επίσης, για το ποιος προσπαθούσε κορεσμού νοβολάκ

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Έχω σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που δεν θα μπορούσε να σταθεί Τους εμετό, μπορώ να αλλάξω το γάλα να επιστρέψει για να χωνέψει νοβολάκ ar ελπίζοντας ότι οι απαντήσεις του θα μ σας καθησύχασε σας ευχαριστούμε.

τίποτα
μπορείτε να συνεχίσετε να δώσει τον adiaril αν νομίζετε ότι αυτό που είναι πάρα πολύ υγρό και tro adiaril επειδή είναι το νερό με τη ζάχαρη και το αλάτι και να της δώσει καθαρό νερό. αλλά από την άποψη της Smecta tou και είναι αλήθεια ότι ήταν πάρα πολύ.
καλή τύχη.

Novalac από τον ένα μήνα της
Γεια σας,

Φεύγοντας από τη μητρότητα, αγόρασα Gallia γάλα, αλλά ο γιος μου αναμασημένων κάθε μπουκάλι και είχε colliques.
Με τις συμβουλές του φαρμακοποιού, επέλεξα Novalac AR Digest, δεδομένου ότι λαμβάνει. Διαθέτει 5 μήνες και όλα θα πάνε μια χαρά. Ποτέ δεν είχε ΔΙΑΡΡΟΙΑ

σας ευχαριστώ
η επιστροφή μου στο Novalac ar αφομοιώσει επειδή το φαρμακείο m συνιστάται να λαμβάνουν diargal Gallia μέχρι το diarhée s σταμάτησε αλλά ακόμα σε εξέλιξη πολύ υδαρή κόπρανα ι περιμένετε λίγο, αλλά νομίζω ότι θα αναγκαστούν να αλλάξουν ξανά γάλα σε κάθε περίπτωση, έκανε περισσότερα προβλήματα από collic και πέψη πολύ καλά να ξεχωρίζει αυτό το diarhée θα ήταν κρίμα ότι δεν suporte
Τι ποσότητα του νερού που θα του δώσει; Evian είναι το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το νερό ως καθαρή;

Εκεί Δεν είναι πολύ νερό
καθώς δεν θα του δώσει περισσότερο από 30 ml ανά δόση. είναι υγρό ή αφρό αυτά τα κόπρανα;
γιατί είπα στον εαυτό μου βρήκα εντυπωσιακό και θα τον παιδίατρο άφησε ένα καλό δώρο, έτσι ώστε ο παιδίατρος θα μπορούσε να δει αυτά τα κόπρανα και μου είπε ότι ήταν φυσιολογικό με αυτό το γάλα. Το μωρό μου είχε γαστρο χθες και ΔΟΕ αριστερά στην diarhré, και ήταν εντελώς το νερό !!!!!!!!!!! αφού αν πραγματικά αμφιβολία, μιλά για τον παιδίατρό σας. Είναι για αυτό είναι μεγάλο επίπεδο colllique και την πέψη.

ναί
αλλά η ανησυχία είναι ότι ο δεν έχω παιδίατρο σχεδόν όλο το θεράποντα ιατρό προφανώς δεν ξέρω αν το γάλα γιατί όταν ζήτησα τη συμβουλή του για το γάλα απάντησε το αίτημά μου στο φαρμακείο
Ελπίζω μικρό σας θα αποκαταστήσει γρήγορα nety 25
της πρόκειται να κάνει πια με αυτό μου όλα νοβολάκ είναι revomit όλη την ώρα ή ίσως η κούραση δεν ξέρω ...
Είμαι ανήσυχος για να βρει επιτέλους το σωστό γάλα, γιατί της είχε πολλές αλλαγές και φοβάμαι ό, τι υποφέρει όλο και παλινδρόμηση collic κλπ έχει δύναμη.
Αν έχετε γάλα συμβουλεύσει μου μερικές φορές;
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Το πρόβλημα είναι
κάθε γάλα δεν μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε μωρό. Κάθε παιδί απάντησε με διαφορετικό τρόπο σε κάθε τύπο γάλακτος. Σε πριν η νοβολάκ εύρος AR μόνο. αν πηγαίνει πάρα πολύ diahrée επιλέξει τη μία. γιατί αν παλινδρόμηση παραμένει στο AR. Δεν είμαι παιδίατρος, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα. αν το AR μόνη της δεν δικαίωμά της, προσπαθεί να καλέσετε έναν παιδίατρο. θα είναι μόνο για να σας συμβουλεύσει. γιατί φοβάται το γιατρό σας. Titi μου παίρνει καλύτερα. ήταν πολύ αγωνία, έπινε τίποτα, και μπορεί ήπιε, ο revomissait. Τέλος της καλύτερα, έφυγε με αυτά τα Bibi 210 !!!!!! lol. αρχές του Titi μου αναμασημένων δεν είναι κακό (αν και το γεγονός ότι πήρα το νοβολάκ AR Digest δεν είναι γι 'αυτό στη βάση, είναι για colliques και δυσκοιλιότητα), αλλά στο πρώτο αυτό είναι ό, τι fesait και επίσης να δώσει παιδίατρος μου μου έδωσε το Motilium μέχρι να συμβεί. Είμαι απολύτως εναντίον δίνοντάς τους την ιατρική, αλλά τον έκανε του καλό. Ξέρω ότι μετά από fallone881, δεν θέλω να πω πράγματα που δεν μπορεί να αξίζει τσιπ σας έχει. τροφοδοτεί το μωρό είναι αρκετά περίπλοκη !!!! προσπαθούν να καταλήξουν σε παιδίατρο για συμβουλές. Αν θέλετε να σας δώσω τον αριθμό του παιδιάτρου, ο σκάφους καλά και δεν είστε αναγκασμένοι να του πω ότι δεν θα έρθει ... Θα της δώσω ένα τέτοιο χάος στην ιδιωτική, αν θέλετε.

ναί
J προσπαθήσει να Apler του χρόνου, διότι ναι φοβάται το γιατρό
Ben έκανε έπαιρνε προ Gallia αναχωρούν και έκανε collic μου τότε πήρε νοβολάκ ... και μετά ήταν δυσκοίλιοι έτσι φαρμακοποιός μου μου είπε ar χωνέψει
Είμαι λίγο χαθεί με το γάλα, επειδή c είναι η πρώτη ...
Θα προσπαθήσουμε έτσι κι αλλιώς νοβολάκ ar φορές το παίρνει καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις, και στη συνέχεια, θα ήθελα να τηλεφωνήσετε στο παιδίατρο
σας ευχαριστώ

διάρροια
Μικρή μου ήταν επίσης μια περίοδος τριών εβδομάδων της διάρροιας φορά την ημέρα είχε τρεις μήνες
Δεν ξέρω αν μπορείτε επίσης να θηλάσουν λίγο
Ds αναμίχθηκε δική μου περίπτωση γ
Πήρε επίσης το diargal: πολύ αποτελεσματικό
Αν PX αποφευχθεί η Smecta επειδή το μωρό σας είναι ακόμα πολύ μικρό (παιδίατρος μου είχε μου είπε να σταματήσει)

Καθώς δεν μπορούσε να prrndre της diargal indefinimt που του έδωσε το Pelargon στην Nidal
Και όσο περισσότερο το πρόβλημα είναι το παν !!! tt ds rrntre η σειρά ...

Καλό είναι να μικρό 8 μήνες μου και εγώ πρέπει να αλλάξει επειδή το γάλα, αντί να δυσκοίλιος ...


Τέλος πάντων καλή τύχη μου passee από vraimt c δεν είναι αστείο ...

Ar χωνέψει μήνα
Ο γιος μου είναι 4 και δυόμισι μήνες τώρα που υποφέρουν από κολικούς από 3 μήνες της. παιδίατρος της ταχθείσας το débridat που σε μεγάλο βαθμό δυσκοιλιότητα. Μου ζήτησε να περάσουν το γάλα διέλευσης και να σταματήσει Lémiel παίρνει και ο γιος μου αγαπάει τόσο πολύ ... Με τη συμβουλή του φαρμακοποιού, επειδή ο γιος μου αναμασημένων επίσης μου έδωσε Novalac AR Digest. .. Luigi πλέον δυσκοίλιοι. Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας έως 10 ημέρες είχε αυτό το γάλα το πρωί και 3 άλλες μπουκάλια Lémiel στη συνέχεια. Τώρα έχει ένα μπουκάλι 2 AR DIGEST, πάντα Lémiel και débridat περισσότερο από τη νύχτα στο τελευταίο μπουκάλι. Καλή φορές κόπρανα του είναι μαλακό, αλλά δεν ήταν ποτέ σε διάρροια, ίσως επειδή το γάλα δεν είναι η μόνη που έδωσα. Ο κακά κάθε μέρα, μερικές φορές 2 φορές. Επιτρέπει να έχει λιγότερους πόνους και κολικούς. Κάθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλά βρήκα ότι για να εισάγετε ένα μπουκάλι γάλα Novalac με άλλη, κατάλληλη Luigi!

Γεια σας
vt τότε μπορώ να εξηγήσω στον γιο μου ότι θα πάρει δύο μήνες αύριο, δεδομένου ότι λαμβάνει σχεδόν 1 μήνα νοβολάκ ... αντι κολικούς), αλλά λειτουργεί καλά την περασμένη εβδομάδα γι 'αυτό αναμασημένων συμβουλές μου gumilk να πυκνώσει το γάλα για να σταματήσει η παλινδρόμηση, αλλά ξαφνικά είχε την diareh με έκανε να σταματήσει την gumuilk και να αλλάξετε το γάλα είναι σύμβουλος φαρμακείο μου το νοβολάκ ar χωνέψει ότι μου είπε ke όλα πάνε στη σειρά και ke ότι θα έχουν έβρεχε diareh 3 JUR μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο TJR η diareh ζ είδε παιδίατρος μου είπε ke κι ar χωνέψει δώσει diareh έτσι γα δεν θα μπορούσε να οργανώσει το πραξικόπημα g s σταματήσει η νοβολάκ ar και ανέκτησε νοβολάκ ... και ανέκτησε gumilk 1 φορές 2 και γα al αέρα πάει πάνω καλύτερα τώρα της diareh και κοιμάται + και έκανε μου preske νύχτα ΟΛΟΚΛΗΡΑ