Μωρό ΓΟΠΝ και εσωτερική Inexium (μαρτυρίες και συμβουλές)

Γεια σε όλους,

μια γρήγορη θέση για όλους τους γονείς εξακολουθούν να αγωνίζονται με RGO το μωρό τους.
Ξέρω ότι υπάρχει πολύ σε αυτό το χάος, οπότε αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Για μένα, άρχισε με 15 ημέρες της ζωής για το μωρό μου. Έκανε πρόσωπα μετά τις φιάλες για δύο ημέρες και σκέφτηκα ότι ήταν ακόμα πεινασμένοι. Και στη συνέχεια 2 ώρες μετά τη φόρμες, μια μικρή παλινδρόμηση hop. Πολλές φορές.
Αλλάξαμε σε γάλα πηγμένο γάλα (Nidal περισσότερο), αλλά TJS ίδια. Ο γιατρός βάζει το γάλα, έτσι ώστε Gaviscon και AR (AR Picot).
Αλλά δεν είναι πραγματικά βελτίωση, μέρες καλύτερα από άλλα.
Δίνω το Gaviscon πριν από το μπουκάλι και είναι λίγο καλύτερα μετά. Εκτός από μερικές εβδομάδες, έχω ακόμα να του δώσει Gaviscon 2 ώρες μετά φόρμες, όπου παλινδρόμηση είναι πολύ σημαντικό γι 'αυτόν, σχεδόν αμέσως ηρεμία.
Έτσι είναι υπερ δυσκοιλιότητα και κολικούς. Έτσι, δίνεται ένα καθαρτικό.

Για τρεις μέρες έχουμε δοκιμάσει το Inexium. Το νοσοκομείο άλλαξε το γάλα του Gallia AR (υποτίθεται ότι η περόνη AR δεν είναι ένα AR πραγματικό γάλακτος σύμφωνα με αυτούς), αλλά έχω την εντυπώσεις που του δίνει τεράστια κολικούς, στη συνέχεια, παίρνουμε το γάλα που είχε για 1 μήνα.

Έτσι, ποιες ήταν οι βελτιώσεις στα μωρά σας με Inexium; μετά από πόσο χρονικό διάστημα; Ποια τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν; και πώς RGO το μωρό σας;

Γεια σας,

Έτσι, στο Νο 2, παλινδρόμηση και κολικούς από 3 εβδομάδες της ζωής .... Αλλά ήδη το ρολόι είδα ότι ήταν το τράβηγμα πολλές γλώσσες και μπίνγκο: Εσωτερική ΓΟΠΝ.

Κακή ούρλιαξε έτσι ώστε από 1 μήνα της έναντι των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για θεραπεία. μου "ευκαιρία"  ήταν ότι έκλαιγε όλη την ώρα που ήμασταν εκεί, οπότε βίωσε: Inexium, και Motilium Gaviscon.

πολύ για ένα τόσο μικρό κομμάτι παρόν πρότυπο, αλλά ανακουφισμένος η ακόμα λίγο.

Και ναι, συνήθως το Gallia AR δίνει αέρια και colliques +++, αλλά τον άφησε γιατί Guigoz το constipait.

Παρ 'όλα αυτά τσιπ μου έκλαιγε όλη μέρα έως και 4 μήνες .... ....!

Για μια εβδομάδα είναι μια κρέμα αγάπη, χαμόγελο και το γέλιο όλη την ώρα !! Είναι (επιτέλους) σε πραγματικό υπνάκο στο κρεβάτι και μόνο κραυγές απαιτώντας να φάει!

Σταματήσαμε όλα τα φάρμακά σταδιακά έως 3 1/2 μήνες.

Δυστυχώς παίρνει πολλή πολλή πολλή υπομονή ..... (το λέω αυτό, αλλά εγώ βούρτσα με την κατάθλιψη, λόγω της συνεχούς κλαίει ...).

Και πάντα η ίδια συμβουλή: να το κρατήσει όσο το δυνατόν αμέσως μετά την σαλιάρα, κοιμούνται πολύ κλίση στο κρεβάτι, αλλά και osthéo, χρειάστηκαν 4 συνεδρίες, αλλά έχει σαφώς χαλαρή.

Αν το μωρό σας κοιμάται στο καρότσι ή / και το αυτοκίνητο: να βγει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό με έσωσε πολλές φορές σε υστερία.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία θεραπεία θαύμα.

Σας εύχομαι πολύ κουράγιο !!
 

Σας ευχαριστώ τόσο!
Πιστεύω Inexium αρχίζει να εργάζεται, να πάρω για να το θέσω λίγο, γι 'αυτό ήταν αδύνατο.

Τις τελευταίες ημέρες εναντίον, αποκοιμιέται σε κάθε μπουκάλι. Αυτός που πήρε 5 σαλιάρες 150ml, και τελείωσε λίγα, μπορεί να φιλοξενήσει μόλις και μετά βίας το λεωφορείο 60ml, θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 100, αλλά βάζουν τι 30 λεπτά. Πριν ήπιε γρήγορα, θα έπρεπε να επιβραδύνει. Νομίζετε ότι μπορεί να έρθει από Inexium; Ίσως πριν ήπιε γρήγορα για να ανακουφίσει τον εαυτό του και τώρα καταπραΰνεται από Inexium παίρνει το χρόνο του και να πάει για ύπνο;
Έχετε παρατηρήσει αλλαγές στον θηλασμό του μωρού σας;

Για ΒΒ1 και ΒΒ2 που χρειάστηκε για να ανακουφίσει πραγματικά RGO και κυρίως τον περιορισμό παλινδρόμηση υιοθετήσει POS χωρίς γάλα. με την προσθήκη βέβαια Inexium και Gaviscon πριν σαλιάρα.
BB2 έχει λίγο πάνω από 3 μήνες, εξακολουθεί να έχει άμπωτη της, εάν κάποιος προσπαθεί να αφαιρέσει τα φάρμακά (δοκιμάζονται στις αρχές για να αφαιρέσετε το Gaviscon και 2 και μισό μήνες του για να απαντήσει POS γάλακτος) μια γάτα! αλλά δεν υποφέρουν το χτύπημα και ήδη πραγματικά ωραία τα NAP (1 ώρα την NILM, 1 έως 2 ώρες το απόγευμα) και τη διάρκεια της νύχτας (21h - 8 ώρες) για 3 ημέρες.

Για ΒΒ1, είχε λίγο περισσότερο, αλλά είχαμε καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα, και στην περίπτωσή του, σταμάτησε τα πάντα (εκτός από το γάλα) διαφοροποίηση.

Πάρτε εκεί στην εύρεση της σωστής θεραπείας και το πιο σημαντικό να έχουν ένα γιατρό / παιδίατρο επίγνωση αυτού του γεγονότος. Αυτό είναι που με έσωσε εδώ, ειδικά για Baby1. Για BB2, σχεδόν επαναλαμβάνεται αμέσως την ίδια μεταχείριση όπως και για ΒΒ1

καλή τύχη
 

Πολλοί ΓΟΠΝ οφείλονται σε δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το νοσοκομείο δεν είχε σκάψει αυτό το κομμάτι.
Υπάρχουν βρέφη με βάση το ρύζι για το μωρό CMPA.

Ο γιος μου είχε μια εσωτερική RGO έκλαψε BCP, αλλά δεν αναμασημένων από εναντίον τοξωτά πίσω, ο κολλήσει έξω τη γλώσσα του και είχε ένα κομμάτι της πηγμένο γάλα για τυρί στο στόμα. έχει 3 συνεδρίες της οστεοπαθητική, ιδίως στη βάση, λόγω της κλαίει και κάμπερ, και σε 1 1/2 μήνες όταν κλίση για την εσωτερική γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (είναι λιγότερο προφανές ότι η εξωτερική και παρά τα όσα διάβασα για auf έχει το χρόνο που χρειάστηκε λίγο χρόνο για AC μέχρι τον εγκέφαλο) τέθηκε κλίση, δεδομένου AR και ο γιατρός του γάλακτος που προβλέπονται Gaviscon και Motilium, υπήρξε μια μικρή βελτίωση, αλλά όχι αρκετά κατευνάσει εντελώς εγκεφαλικά επεισόδια μωρό μου μετά από 15 ημέρες από το πέρασμα Inexium και την επόμενη μέρα μέρα όνειρο, δύο ημέρες μετά από πυροβολισμούς της γάτας ήμουν απελπισμένος, αλλά σε τελική ανάλυση από την 3η ημέρα έγινε ένα ήρεμο μωρό χαμογελώντας υπέροχο όπως ήταν τελικά ανακουφισμένος ....
Αυτό κράτησε μέχρι 18 μήνες του. προσπαθήσαμε να σταματήσει όταν ήταν διαφορετικές, αλλά επέστρεψε και έτσι περιμέναμε για αλλά ήταν πολύ συχνά έχει 4 πόδια εκείνη τη στιγμή, επομένως, σε 18 μήνες τελικά κατάφερε να σταματήσει οριστικά επειδή ήταν ακόμα όρθια.
Τώρα είναι πολύ καλύτερα και ποτέ δεν γα επέστρεψε, θα είναι 5 ετών το Φεβρουάριο
Με τα μειονεκτήματα λυπάμαι που δεν έχουν συλληφθεί ΓΟΠΝ του νωρίτερα γιατί νιώθω για να αφήσει Souffir για πάνω από 1 1/2 μήνες σχεδόν 2 μήνες χωρίς να βρει λύση και γα να μας χαλάσει τα εν λόγω πρώτες εβδομάδες

Μαζί μας Inexium έκανε πλήρη ισχύ μετά από 10 ημέρες.Για το γάλα, ήμουν οπαδός της Gallia (για τα προηγούμενα παιδιά μου), αλλά δεν του ταιριάζει psΠήγα να Guigoz εμπειρογνώμονα, ο οποίος δεν ar περιέχει μόνο προβιοτικά BioGaia αλλά η οποία έχει ένα υποαλλεργικό περιεκτικότητα σε γάλα (αλλά δεν το γάλα poir ε αλλεργία)Τον αγόρασα ένα αντι παλινδρόμηση πραγματικό matelat (υποκλίνεται στους 30 ° C)Και είχε συναντήσεις οστεο.Ο ίδιος έχει 6 μήνες τώρα και αρχίσαμε διαφοροποίηση. Αυτό είναι καλύτερο, προσπάθησα να σταματήσει το Inexium αλλά μετά από τέσσερις ημέρες φώναζαν πίσω το τεντωμένοκαλή τύχη

Έτσι, για μένα ήταν ένα πρόβλημα θηλή με το πηγμένο γάλα που δεν περνούν πάνω.

Θα δίνει πάντα Gaviscon της; Μπορεί να έχει ένα πονόλαιμο με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Σε ένα σημείο στη δική μου φωνή είχε σπάσει για μέρες!

Ναι ναι ακόμα υπό Gaviscon και ανακουφίζει. Είμαι ακόμα δίνοντας 2 ώρες μετά το μπουκάλι αν είναι ουρλιάζοντας. Και 5 λεπτά μετά από να πάρει καλύτερα.

Είσαι παρελθόν όλα αυτά με Inexium, μπορείτε να μου πείτε πώς θα το δώσει;
Πότε; Πρωί ή το βράδυ; Απόσταση από ένα μπουκάλι; Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν δοθεί καλή. Όλοι μου είπαν ότι ήταν μαγικό, αλλά δεν βλέπω την αποτελεσματικότητα, είναι 11 ημέρες θεραπείας.

Για μένα δεν υπάρχει, δεν είναι μαγικό. Του έδωσα το πρωί λίγο πριν από το μπουκάλι.

Στην πραγματικότητα, Inexium έκανε καλά τη δουλειά του την αφαίρεση ανελκυστήρων οξύτητα, αλλά νομίζω ότι παράλληλα του έδωσε πολλές έναν πόνο στο στομάχι πάρα πολύ.

Έγινε πάρα πολύ προσεκτικοί, όταν θέλετε να το σταματήσετε, μπορείτε πραγματικά να το κάνετε σταδιακά να αποφευχθεί μια μεγάλη επίδραση αναπήδησης.

Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα δωρεάν γάλα και POS. Εμένα δεν ήταν από εκεί, αλλά είναι επίσης μια πιθανή διαδρομή.

το βράδυ πριν τον ύπνο, Ι diluais την τσάντα σε 10 ml νερού και στη συνέχεια της έδωσα ένα ορισμένο ποσό αυτού του μίγματος με ένα μικρό σιφώνιο (αυξήθηκε με το βάρος του μωρού).

Το ίδιο για το ποσό αλλά είναι Bib πριν από μία

Merci για τις απαντήσεις σας.
Αναρωτιέμαι όλο και περισσότερο το ζήτημα του CMPA. Μετά παίρνει έξω σαλιάρες του, κερδίζοντας το βάρος ...
Είναι απλά 1h30-2h φόρμες μετά γίνεται κόλαση και ότι θα πρέπει να επαναφέρει την Gaviscon για την ανακούφιση. Είναι σχεδόν 3 εβδομάδες Inexium. Δεν υπνάκο την ημέρα, εκτός από 30 λεπτά μετά την σαλιάρα. Αλλά τη νύχτα πηγαίνει. Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά περίεργο!
Νομίζεις ότι μπορεί να είναι CMPA όταν δεν υπάρχει εξωτερική παλινδρόμηση; Δεν ξέρω τι ανησυχεί πάρα πολύ.

Η κόρη μου και πριν ο γιος μου ήταν / είναι CMPA χωρίς εξωτερική παλινδρόμηση.
Υπήρχαν εσωτερική régurgitaton αλλά τι είναι χειρότερο νομίζω.
Πάντα πάρουν βάρος, από τα μειονεκτήματα, δεν λαμβάνεται συχνά σαλιάρες (κλάμα κατά τη διάρκεια και 1/2 ώρες μετά τη θεραπεία πριν αφήσουμε)

Καλό και καλά προσπαθούμε απλώς γάλα ρυζιού για να δούμε αν είναι καλύτερα ή όχι. Επειδή πρέπει πάντα Gaviscon δύο ώρες μετά το μπουκάλι και πολύ ταραγμένος ημέρα.
Πήρε και το σαλιάρα αγελαδινό γάλα και έτσι δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα ή όχι ...

Καλησπέρα, 
Δεν είχε συναντήσει στο παρελθόν, αλλά ήξερα (και εξακολουθούν να γνωρίζουν ...) το RGO ...
Sonny είχε RGO διαγνωστεί σε δύο μήνες ... και γρήγορα Inexium AR γάλα (εξωτερική RGO του), το Inexium ήταν αποτελεσματική γρήγορα, ήταν επίσης η Gaviscon αλλά πολύ λίγοι, ομολογώ ότι για μένα είναι εικονικό φάρμακο ...

Από την άποψη της Gallia AR, παράγει όσο το colliques με βάση το χαρούπι (τόσο συχνά διάρροια ...), ο γιος μου έχει πέσει τελικά aildin ρύζι enfamile AR-βάση. Έχω λάβει πάντα θηλές ροή της χρόνια, καθώς όλο το μωρό γάλα που προσποιείται AR ... γι 'αυτό μην διστάσετε να διευρύνει την τρύπα στη θηλή! 

Στη συνέχεια, μπορείτε σχετικά με το Inexium, μπορεί να δώσει πραγματικά ένα στομάχι ...
Και RGO και, δυστυχώς, μπορεί να διαρκέσει ... Ο γιος είναι τώρα 4 χρόνια και θα εναλλάσσονται φάσεις με και χωρίς Inexium ...

Καλή τύχη σε σας και το μωρό σας

Στην βάση άμυλο ρυζιού

κούκος

Είναι πρόκειται καλύτερα με γάλα ρυζιού;

κούκος
Πάντα τα ίδια! λίγο καλύτερη, αλλά όχι πολύ αυτό. υπερ Tjs gen δύο ώρες μετά τη φιάλη. Πήραμε το ρύζι AR Modilac, και είναι εξαιρετικά υγρό, αναγκάστηκα να πυκνώσει και ακόμη και ο γιος μου παρά πολύ με graillonne ενώ δεν είναι με το παλιό γάλα. Δεν θα ήθελα να πέφτει στους πνεύμονες ...
Είμαι τρελός πρόσωπό όλα και ανυπομονώ διαφοροποίηση των τροφίμων!

Είχα έναν αλλεργιολόγο aevec συνάντηση αυτή την εβδομάδα για την κόρη μου που πήγε να Modilac AR ρύζι (που ήταν Nutramigen, αλλά δεν θα μπορούσε να σταθεί περισσότερο: γεύση), διαπιστώνει, επίσης, ότι δίνει Modilac παλινδρόμηση και με συμβουλεύει να δείτε με τον παιδίατρο για το ρύζι νοβολάκ .... αλλά ούτως ή άλλως, για την κόρη μου δίνει επίσης Modilac παλινδρόμηση, αλλά δεδομένου ότι δεν είναι σοβαρό (δεν κλαίει, δεν εμετό βλήμα,), θα μ «καλεί όχι περισσότερο από αυτό.