Ποιος είχε εκτρόπιο ???

Γεια σε κεφάλια,

από τις ημέρες qq έχω ροζ γλοιώδης απώλειες (χωρίς εγκυμοσύνη, surrr !!!) που με κάνουν psychotter? ζ είδε gygy ο οποίος μου είπε ότι αυτό είναι το εκτρόπιο. Παπανικολάου τελευταία μου μέρα τον περασμένο Νοέμβριο το ερώτημα είναι τι εκτρόπιο να αιμορραγεί mm έξω από το σεξ ?? αν vs γνωρίζουν sth, σας ευχαριστώ για την κοινή χρήση, έχω φρικάρει.

BCP ευχαριστώ

φιλιά

Quesako Ποιος είχε εκτρόπιο ???
γνωστό ως καβούρια Moua Ποιος είχε εκτρόπιο ???


Armine, η οποία έκανε βλέποντας Επείγουσα Ιατρική Ποιος είχε εκτρόπιο ???

εεε
είστε βέβαιοι ότι το γ;
Ο τράχηλος είναι το χαμηλότερο του τμήματος μήτρας. μέρος της επιφάνειας του είναι στο κόλπο.
Κατά τον τράχηλο της μήτρας, δύο διαφορετικά υφάσματα ανταποκριθεί. Το ύφασμα το οποίο καλύπτει το εξωτερικό μέρος αποτελεί πλακώδες επιθήλιο exocervical. Το ύφασμα το οποίο καλύπτει το εσωτερικό μέρος αποτελεί επιθήλιο αδενικό ενδοτραχηλικά (ή κυλινδρικό επιθήλιο). Η περιοχή ενώσεως ή την περιοχή επεξεργασίας αποτελεί το σύνορο μεταξύ των δύο αυτών επιθήλια.
Η περιοχή επεξεργασίας μπορεί το αντικείμενο των ανατομικών παραλλαγών. Τα κύτταρα που αποτελούν την περιοχή μπορεί επίσης να μετατρέψει και να δημιουργήσουν δυσπλασία.
ορισμόςLectropion ή εκτοπία ορίζεται από αμμόλοφου παρουσία εκστροφή του αδενικό επιθήλιο (ή κυλινδρικών) επί lexocol DAU τουλάχιστον 5 mm σε σχέση με τις εξωτερικές τράχηλο ανατομική lorifice. ενδοτραχηλικό κυλινδρικό επιθήλιο είναι καλά διαχυθούν σε πλακώδες επιθήλιο exocervical.


εκτρόπιο

Εκτρόπιο μπορεί να είναι συγγενής (γέννηση), ή συχνότερα αποκτήσει. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί, μορφές lectropion υπό την επίδραση των ορμονών οιστρογόνου από την εφηβεία ή στην προδιαθέσεως περιστάσεις όπως εγκυμοσύνης ή του τοκετού.
Κλινικά σημεία ΣυμπτώματαΕκτρόπιο είναι συνήθως ασυμπτωματική. Είναι ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας γυναικολογικής εξέτασης διαστολέα. Σπάνια, εκτρόπιο μπορεί να προκαλέσει:

* Άφθονα λευκόρροια, ημιδιαφανές: αυξημένη κολπικό έκκριμα, μη μολυσμένα
* Δημοσίευση αιμορραγία συνουσία: κολπική αιμορραγία που προκλήθηκε από την αρχική σεξ
* Ένα κιτρινωπό ή πρασινωπό κολπικό έκκριμα: κολπικό έκκριμα βρώμικο, μάρτυρες θινών lectropion επιμόλυνση (τραχηλίτιδα ή εκτρόπιο επιμολυσμένα).
διάγνωσηLectropion είναι ορατό lil γυμνός όταν μια γυναικολογική εξέταση διαστολέα. Μερικές φορές, στην περίπτωση της διαγνωστικής αβεβαιότητας, μπορεί να αναφέρονται περαιτέρω εξέταση από κολποσκόπηση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την θινών παρουσία κόκκινη ζώνη γύρω από την εξωτερική του τραχήλου της μήτρας lorifice και προεξέχει πάνω από τουλάχιστον 5 mm από την τελευταία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να lectropion πόντους για να φτάσει το κολπικό θόλο.

Κολποσκόπηση ασκείται σε περίπτωση διαγνωστικών dobserver αμφιβολίας επιτρέπει το κυλινδρικό επιθήλιο θηλές. Εξετάσεις για να Lacide και οξικό Lugol δείχνει της εξωτερικευμένης θέση της γραμμής συνδέσεως μεταξύ των δύο επιθήλια, που βρίσκεται πάνω από 5 mm σε εξωτερική lorifice.
εξέλιξηΕκτρόπιο είναι συνήθως τείνουν να εξαφανιστούν με το χρόνο. Υπέφερε για μια περίοδο πέντε έως δεκαπέντε χρόνια, ένα φαινόμενο φυσιολογικό επισκευής που ονομάζεται πλακώδη μεταπλασία. Αυτή η φυσιολογική επισκευή ή τυπικό επεξεργασίας αντιστοιχεί στη σταδιακή αντικατάσταση των κυλινδρικών επιθηλίου που επικαλύπτει πλακώδες επιθήλιο από τον τελευταίο, της κεντρομόλου δύναμης (από την περιφέρεια προς την εξωτερική ανατομική τράχηλο lorifice). Για αυτό φυσιολογική διαδικασία, τα συμπτώματα που σχετίζονται με την παρουσία ενός εκτρόπιο τείνουν να εξαφανίζονται με την πάροδο των ετών.
θεραπείαΗ θεραπεία προσαρμόζεται στις διαταραχές που προκαλούνται από lectropion:

* Λοίμωξη (τραχηλίτιδα): Τοπική θεραπεία των αντιβιοτικών και των αυγών από το στόμα, εάν τα συμπτώματα επιμένουν.
* Βαριά κολπικό έκκριμα ή αιμορραγία μετά τη συνουσία: ηλεκτροπηξίας (καυτηρίαση από ηλεκτρικά πήξη) του lectropion ή cryocoagulation (καυτηρίαση με ψυχρή) ή εξάτμισης λέιζερ.Αυτές οι θεραπείες γενικά θεωρείται η τελευταία λύση και με μεγάλη προσοχή από τεστ Παπανικολάου και κολποσκόπηση, ελλείψει άλλων αλλοιώσεων του τραχήλου της μήτρας (δυσπλασία ή καρκίνο).
Επιπλοκές της θεραπείαςΌπως κάθε χειρουργική επέμβαση, η θεραπεία της lectropion ορισμένους κινδύνους. Οι κίνδυνοι αυτοί είναι σπάνιες.

* Στένωση του τραχήλου της μήτρας: όψιμα απόφραξη του τραχήλου της μήτρας που μπορεί να μεταβάλλει την ποιότητα της τραχηλικής βλέννης και προκαλούν αυχενικό πρωτότυπο στειρότητας ή πρόληψη διαστολή του τραχήλου κατά τη διάρκεια του τοκετού Dun.
* Αιμορραγία.
* Επιμόλυνση.

Εγώ έχω ένα ....
και gyneco μου μ για να εξηγήσει ότι στην πραγματικότητα αιμορραγεί μόνο όταν υπάρχει τριβή ή όταν πατηθεί .....
μου που δεν είναι η αιμορραγία κατά τη σεξουαλική επαφή ....
είναι εδώ Ποιος είχε εκτρόπιο ???