Πρόβλημα sav χρυσό Auchan ζωής: διαστρεβλωμένη συμμαχία κατά τη διάρκεια του ύπνου και έχασε διαμάντι που δεν υποστηρίζεται αγόρι

Γεια σε όλους, αγόρασα το μήνα Μαρτίου 2012 δύο δαχτυλίδια για να αποθηκεύσετε το χρυσό ζωή Auchan Τουλούζη για το γάμο μου, η οποία έλαβε χώρα το Μάιο. Ένα πρωί, τον Ιούνιο του κατάλαβα ότι δύο δαχτυλίδια μου, που ήταν διαστρεβλωμένα στο δάχτυλό μου και λίγες μέρες μετά ένα διαμάντι έπεσε και έχασε. Όταν γνώρισα τον πωλητή αυτό μου είπε ότι η εγγύηση δεν fonctionnerai επειδή δεν ήταν κατά την άποψή του κατασκευαστικού ελαττώματος, αλλά μια παραμόρφωση λόγω utilisation.Il μ ' προσφέρθηκε να κάνει μια προσφορά για την επισκευή αρνήθηκα.
Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με μένα και πώς μπορώ να τρέξω την εγγύηση. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

χρυσό Παραμόρφωση διαθήκη ζωής
καλησπέρα
Έχω το ίδιο πρόβλημα όπως γνωρίζετε διαθήκη μου λευκό χρυσό και διαμάντια παραμορφώνεται και να ραγίσει μετά από μια εβδομάδα και ένα μισό. Έχω αναφερθεί στο κατάστημα και ο υπάλληλος μου είπε το ίδιο πράγμα που πρέπει να το επιστρέψετε και να περιμένουν για την προσφορά, αλλά δεν μπορεί να είναι ένα κατασκευαστικό ελάττωμα.
Θα ήθελα να ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο με μένα, σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να διεκδικήσει μια προεπιλογή.
Σας αφήνω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου για να έρθετε σε επαφή.
[email protected]
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας

χαλαρά Tahitian μαργαριτάρι χρυσό δαχτυλίδι μου με διαμάντια
Καλησπέρα, είμαι επί του παρόντος σε σχέση με το χρυσό δαχτυλίδι Auchan ζωή μετά από την αγορά τον Μάιο του 2011 είδε τη δουλειά μου δεν μπορώ να φορέσει αυτό το δαχτυλίδι πολύ σπάνια, έπρεπε να φέρει μια ντουζίνα φορές συνολικά, και 14/10/2012 στις μαργαριτάρι μου έσπασε μακριά από το δαχτυλίδι, ευτυχώς, ήμουν στο σπίτι και τη ζωή sav μου χρυσό επικοινωνεί με μένα η εγγύηση δεν μπορεί να λειτουργήσει, διότι ο δακτύλιος χτυπήθηκε και η εκτίμηση είναι $ 50, το οποίο αρνήθηκα! Το δαχτυλίδι κοστίζει περίπου 300 και θα τολμήσει να φορέσει για το φόβο της απώλειας και πάλι αυτό το μαργαριτάρι και να μην το προσέξει!
Νομίζω ότι η υπηρεσία αυτού του κοσμήματος είναι η θάλασσα ................. και θα ήταν χρήσιμο efaire κάτι όλοι μαζί, γιατί τότε κατάχρηση!
Εκεί, μου τηλεφώνησε σε 15 ώρες σήμερα για να μου πει ότι ήταν μια προσπάθεια και συνέβαλαν 15 για την επισκευή, αυτό που αρνήθηκε και πάλι! Επεσήμανα την άρνηση να θέσει οποιοδήποτε δεκάρα αποζημίωση!
Qu'n είναι η γνώμη σας; Καλησπέρα.

Η ζωή σε χρυσό για να ξεφύγουν με κάθε κόστος!
Γεια σας! Ελπίζω να ήταν σε θέση να λύσει το πρόβλημά σας. Εγώ ο ίδιος είμαι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το χρυσό ζωή Auchan. Ο γάμος μου δαχτυλίδι (χρυσό με σμαράγδι) αγόρασε το σπίτι κράτησε μόνο λίγες ώρες! Έχασα δύο σμαράγδια την ημέρα του γάμου μου, πριν καθίσει για να φάει! Ευτυχώς επισκευή καλύπτεται από την εγγύηση, είχα περισσότερη τύχη όμως ... Ο δακτύλιος τοποθετείται σε επισκευή της 14/09/15 για μια επιστροφή στις 31/10/15. Τέλος, έκανα ότι σήμερα λαμβάνει 15/12/15 χωρίς εξήγηση! και λήθαργο! Σμαράγδια αντικαθίστανται μικρότερο από το άλλο μισό! έχουμε ακόμη δει μέσα! Προφανώς Αρνούμαι να πάρει το δαχτυλίδι μου σε αυτή την κατάσταση! Περίμενα να δω ανταπόκριση και τους φόβους που προσφέρει μου έχει, γιατί είχα κάνει όλα τα κοσμήματα με τον σύζυγό μου για να την βρουν τους, και δεν θέλω να αναγκαστεί να πάρει αυτό που έχουν με πιθανές σε ό, τι έχουν σήμερα. Έτσι, για όλους! Η ζωή Gold δεν είναι πολυτέλεια ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ !!!! Και η εξυπηρέτηση πελατών είναι απεχθές. Το δαχτυλίδι κοστίζει 1.200 ευρώ! και ήταν αυτή του γάμου μου ....