Sangria: τι κρασί για να αγοράσει;

Σκοπεύω να σαγκρία για το κοκτέιλ, αλλά δεν ξέρω τι είδους κρασί (κόκκινο) αγοράζουν

Εκεί ...
μια σανγκρία κρασί είναι ήδη έτοιμη, θα πρέπει να το βελτιώσουμε με χυμό πορτοκαλιού, ρούμι και limonade.moi εγώ σχεδόν Ισπανία, έτσι αγόρασα εκεί, αλλά θα πρέπει να βρεις στη μεγάλη επιφάνειες με ακτίνες κρασί
καλή τύχη
Nathy

Κι εγώ
γεια, έχω επίσης να κάνετε σανγκρία, και θα πάρω τα sangria κρασί όλα έτοιμα! y «σε όλα τα καταστήματα. Αν θέλετε η συνταγή ζητάει είναι σαγκρία Norman "

Όπως θυμάμαι
(Όχι εγώ ειδικός οικογένεια σανγκρία!), Είναι ένα κόκκινο κρασί που τίτλος 12 ή 13, τανίνες και καλά, αλλιώς τα εσπεριδοειδή «πνίγουν». Ισπανικά κρασιά είναι προφανώς η καταλληλότερη (αναρωτιέται κανείς γιατί), αλλά θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να πληκτρολογήσετε κρασιά του Μαγκρέμπ, η Πορτογαλία, η Ρουσιγιόν, Pays d'Oc, ή ακόμα και μια καλή Μπορντό - λίγα λόγια, κρασιά από περιοχές όπου ο ήλιος δεν είναι τσιγκούνης με τον εαυτό του, ούτε το χρόνο, ούτε δύναμη! Αποφεύγει Βουργουνδίας, πάρα πολύ λεπτή και χωρίς το σώμα. Και μην πάρετε ένα φτηνό κρασί ή ένα μεγάλο κόκκινο εργασίας: όπως η κουζίνα θα αισθάνονται εδώ, εδώ και να καταστρέψει σανγκρία σας

Θα ζητήσω από την οικογένειά ειδικό που χρησιμοποίησε την επόμενη φορά που έχω το τηλέφωνο, και θα σας δούμε!

Σας ευχαριστούμε!
συμβουλές σας είναι γεμάτα από την κοινή λογική: μια χώρα κρασί του ήλιου! Φαίνεται τόσο προφανές ότι δεν είχα σκεφτεί
Είναι εκπληκτικό το πώς δεν μπορείτε να δείτε το προφανές.
Merci σε άλλους για συμβουλές, αλλά εγώ προτιμώ να sangria από το Α ως το Ω

Επειδή έχω να σας χέρι, βάζετε μια ισχυρή αλκοόλ για την ενίσχυση ή το είδος του οίνου Porto, όπως κάποιοι; Αν ναι, ποια;
Βάλτε τα μπαχαρικά σας; Αν ναι, lesquelq;

Σας ευχαριστώ και πάλι

Έχω ένα ή δύο
συνταγή στο σπίτι ... θα δούμε απόψε και να σας πω αύριο !!!
Για την προετοιμασία Πέμπτη ή την Παρασκευή, ε !!

Αχ! σας ευχαριστώ
Ναι, υπάρχουν προετοιμάσει την Παρασκευή.

Δεν θα κάνει πάρα πολύ, δεδομένου ότι μπορεί να είναι ζεστό το Σάββατο στην Αρλ

Ζεστό, ζεστό, ζεστό ...
ειδικά μια συγκεκριμένη πλευρά του ποταμού !!!

Χωρίζεται: αυτή είναι η μέρα σου !!!!

Αν θυμάμαι καλά
Νομίζω ότι αυτό είναι το Sidi Brahim, ή ένα όνομα όπως περίπου Αυτό είναι ένα αρκετά δυνατό κρασί στην περιεκτικότητα σε αλκοόλ.
Biz

γεια celine
πώς είσαι;
Έχω μια ερώτηση concenant σανγκρία. Αν πάρετε την προηγούμενη ημέρα. Σε περίπτωση που έχετε αποθηκεύσει ή να σας μεταφέρονται τρόπο. Και για να εξυπηρετήσει, ποια είναι τα δοχεία που χρησιμοποιείτε; γιατί πρέπει να είναι μια ιερή ποσότητα υγρού για όσο πολλοί άνθρωποι !!!!
Και εγώ θα ήθελα να κάνω σανγκρία, αλλά και γροθιά.

Γεια σου
Το κάνω την ημέρα πριν και, ενδεχομένως, άμεσα στην αίθουσα σε κουβάδες.
Για να εξυπηρετήσει, μια λεκάνη αγοράσαμε μαρμελάδα 8L χαλκό και θα έχουμε 2 κουτάλες.
Θεωρήθηκε για να πάρει ένα βαρέλι, αλλά δύσκολο να βρεθεί ή σούπερ ακριβά

Ωπ !!!
Έπρεπε να σας γράψω μια καλή απάντηση, πολύ μακριές και καλά λεπτομερή και ο Internet Explorer έχει καταρρεύσει - ARRRRRGH !!!! Με λίγα λόγια, παίρνουμε ...

Είχα μόλις το κεφάλι του τηλεφώνου.
Προσθέτει πραγματικά κονιάκ (12-15 cl ανά λίτρο οίνου), και για τα μπαχαρικά, βάζει κανέλα (πιο αρωματικά) ή βανίλια (μαλακότερο), ανάλογα με το γούστο.
Εκείνη, βάζει τα πορτοκάλια και τα λεμόνια (με αναλογία 2: 1? Φαίνεται ότι βάζει 4 πορτοκάλια -και ως εκ τούτου citrons- 2 ανά λίτρο οίνου, αλλά δεν είναι σίγουρος 200% , δεδομένου ότι σε γενικές γραμμές πηγαίνει λίγο στην τύχη, όπως τα πορτοκάλια είναι περισσότερο ή λιγότερο χυμώδη, κλπ), ξεκολλήσει και να παίρνει πολύ λευκό δέρμα, πικρή, πριν από την κοπή τους σε κομμάτια το υγρό? Οι άλλοι βάλει άλλα φρούτα, συμπεριλαμβανομένου ροδάκινα, αλλά αποφύγετε τις μπανάνες: προφανώς εδώ «ποτά» πολύ, και εδώ το θολό υγρό.
Προσθέτει λίγη ζάχαρη, μουλιασμένο σε 24 ώρες, η γεύση και προσθέστε τη ζάχαρη εάν είναι απαραίτητο, και εξακολουθεί να αφήνει εμποτίσει 24 ώρες. Όσο περισσότερο οι σανγκρία θα έχουν εμβαπτιστεί, θα είναι καλύτερα, γιατί πιο αρωματική? εδώ μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για να προετοιμάσει το νωρίτερο την Πέμπτη στην ημέρα ή ακόμα και από την Τετάρτη το βράδυ, αν θέλετε να το εξυπηρετήσει αργά το απόγευμα του Σαββάτου.
Όσο για το κρασί, θυμάμαι ήπιαμε Sidi Brahim με κουσκούς, το σπίτι, και στην πραγματικότητα, νομίζω ότι πληροί όλα τα κριτήρια του «σαγκρία κρασί» Είναι σαν 12 ή 13, πρόκειται μια χώρα που λούζεται από τον ήλιο (μία από τις τρεις χώρες του Μαγκρέμπ, αλλά από τη στιγμή που δεν το πίνουν, ομολογώ ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα οποίο!), είναι αρκετά ισχυρή, και με φαίνεται, εξάλλου, ότι δεν είναι πολύ ακριβό ... το οποίο εξακολουθεί να είναι καλοδεχούμενες!

Λοιπόν, ελπίζω ότι εδώ μπορεί να βοηθήσει. Τέλος πάντων, εγώ, το οποίο λόγω της ακοής για σαγκρία, εδώ μου θύμισε καλές αναμνήσεις, και θα μπορούσα να βρω τον εαυτό μου στην προετοιμασία ενός σύντομα θέλετε !!
Τέλος πάντων, να μας κρατά ενήμερους για το τι έχει δώσει εδώ, έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε τη συνταγή!

biz,

-- Noa -

Για να έχουν ήδη γίνει
είναι ευκολότερη, φθηνότερη και λιγότερο επικίνδυνο να αγοράσει σε ένα στυλ κατάστημα κ 1 ευρώ (πρώην 10F) ή Babou ή άλλο ... ένα μεγάλο κάδο (50 ή 100 λίτρα) ...
Σχετικά με την υγιεινή, δεν υπάρχει κίνδυνος, δεδομένου ότι είναι νέα. Σε πρακτικό επίπεδο, μπορούμε να το κάνουμε όλα μέσα, ας μουλιάσει στο χρόνο.
Για τους φίλους, αγοράσαμε 2 κάδους διαφόρων μεγεθών, το ένα μέσα στο άλλο, και το μεγαλύτερο (και ως εκ τούτου γύρω από το μικρότερο, δεν ξέρω αν είμαι σαφής), γεμάτο με πάγο!

Δεν ήταν ηλίθια
Αλλά δεν είναι πολύ όμορφη, έτσι δεν είναι;
Καταλαβαίνω ότι θα μπορούσε να μου δανείσει τη σαλάτα στο κέντρο του μπάσκετ ... σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσε να βάλει πάγο στο μπολ και ένα μπολ με το αν είναι αρκετά μεγάλο ...

μου
Δεν με πειράζει η συνταγή,

Σας ευχαριστώ,

άμμος

Δεν είστε σίγουροι ...
... είδατε την απάντησή μου στην ερώτησή σας από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, λίγο πιο κάτω, όπως και οι δύο δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα την ίδια στιγμή (14:20), οπότε είμαι πίσω, μόνο στην περίπτωση!
Καλό βράδυ!

-- Noa -

εντάξει
Σας ευχαριστώ. πρόκειται να λειτουργήσει την προηγούμενη μέρα !!! Αλλά είναι τόσο συναρπαστικό προετοιμασίες!

Σας ευχαριστούμε!
Στην πραγματικότητα δεν είχα δει το μήνυμά σας

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, που σημείωσε!
Θα αγοράσει το κρασί αύριο με το κονιάκ, την κανέλα και τη βανίλια. Θα φύγουμε από εδώ το μπουκάλι βότκα
Δυστυχώς δεν μπορούμε να προετοιμάσει πάρα πολύ σύντομα, επειδή θα είμαστε στο χώρο του την ημέρα πριν.

Σας ευχαριστώ και πάλι

ευχαρίστως
Για τα μπαχαρικά, δεν ξέρω αν θέλετε να βάλετε την κανέλα και τη βανίλια. Κάνετε μια αναζήτηση για «σαγκρία συνταγή» στο Google, εδώ θα σας δώσει ιδέες.

Είναι Σάββατο η μεγάλη μέρα, τότε;

Γεμάτη ευτυχία, έτσι κι αλλιώς! Και μια μεγάλη χαρά, εδώ πηγαίνει καλά με τα σανγκρία!

biz,

-- Noa -

Boh ...
... δεν θα πρέπει να είναι κακό να βάλει 2

Ναι, είναι Σάββατο.
Σας ευχαριστούμε!