Πρόγραμμα Πολιτικός γάμος: Συμβουλές για την προετοιμασία του γάμου σας

Οι απαιτήσεις για το γάμο

- είναι σημαντική
Μόνο μια εξαίρεση για σοβαρούς λόγους που εκδόθηκαν από την εισαγγελία μπορεί να επιτρέψει το γάμο ανηλίκων.
- Κρατήστε δικαιοπρακτική ικανότητα, λέει το αντίθετο υγιής.
Ένας ενήλικος υπό κηδεμονία, πρέπει να έχουν τόσο την άδεια του πατέρα και της μητέρας της ή, ελλείψει αυτού, το οικογενειακό συμβούλιο.
- Να μην συνδέονται μεταξύ τους με κάποια συγγένεια, νόμιμο ή φυσικό.
Πράγματι, απαγορεύεται να παντρευτεί μια άμεση ανοδική, απόγονος ή σύζυγος, αδελφός ή αδελφή. Δηλαδή, μεταξύ γονέων και παιδιών, παππούδες και εγγόνια, αδελφούς και αδελφές από το αίμα, αλλά και μεταξύ πατέρα και κόρη, τη θετή μητέρα και γιος. Μια εξαίρεση είναι δυνατή σε περίπτωση θανάτου, όχι όμως σε περίπτωση διαζυγίου μεταξύ των ανθρώπων από ό, τι ενώνει καμία αίματος συγγενή.
Ωστόσο, το γαλλικό δίκαιο επιτρέπει το γάμο μεταξύ πρώτων εξαδέλφων, και ανέχονται μεταξύ θεία ή θείος και ανιψιός ή ανιψιά, με εξαίρεση χορηγείται από τον αρχηγό του κράτους.
- όντας μόνο
Ο νόμος απαγορεύει επίσης την πολυγαμία? Ως εκ τούτου, απαγορεύεται να συνάψει νέο γάμο, μέχρι το προηγούμενο δεν διαλύεται.
Ο χήρος ή διαζευγμένος πρέπει να προσκομίσουν ιατρικό πιστοποιητικό της εγκυμοσύνης, και στη συνέχεια, περιμένετε 300 ημέρες από την ημερομηνία της χηρείας ή απόφαση διαζυγίου.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες προσφορές για το γάμο

αποσπάσματα του γάμου

ο εορτασμός

- Ποιος; Ο γάμος πρέπει να γίνεται από υπάλληλο του αστικού κράτους, το δημαρχείο, στην παρουσία δύο μαρτύρων και των τεσσάρων, το πολύ, 18 ετών τουλάχιστον. Σε περίπτωση απουσίας τους, το προσωπικό δημαρχείο μπορεί να λειτουργήσει ως μάρτυρες.
- Πού; Ο γάμος πρέπει να γιορτάζεται σε μια πόλη με την οποία τουλάχιστον ο ένας σύζυγος έχει διαρκείς δεσμούς ή στην κοινή μητρική.
- Πότε; Αν και αυτό είναι το πιο κοινό, δεν χρειάζεται να παντρευτούν Σάββατο. Σε γενικές γραμμές, η νύφη και ο γαμπρός επιλέγουν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα αμέσως μετά το θρησκευτικό γάμο. Αλλά μπορείτε να εισάγετε συμβίωσης σας καθημερινά, εκτός αργιών και τις Κυριακές (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον δήμαρχο της πόλης).
Τίποτα δεν εμποδίζει επίσης την νύφη και τον γαμπρό για πολιτικό γάμο σε λίγες μέρες ή μήνες πριν από το θρησκευτικό γάμο, αν υπάρχει. Εάν ημερομηνίες βάρδια, ο πολιτικός γάμος πρέπει να προηγείται το θρησκευτικό γάμο.

και, επίσης,

- ο χαρτιά για την παροχή, δείτε τα έγγραφα που απαιτούνται για το γάμο
- Η κοινή ακρόαση μελλοντικές σύζυγοι μπορούν να ζητηθούν από τον καταχωρητή. Μπορεί επίσης, εάν το κρίνει απαραίτητο, να ζητήσει να μιλήσει ξεχωριστά είτε από τους συζύγους.
- Οι μελλοντικές σύζυγοι πρέπει επίσης να αναφέρει το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα και τη διεύθυνση των μαρτύρων και να αγγελτήριο γάμων στο Δημαρχείο. Ο γάμος μπορεί να τελεστεί μετά την δέκατη ημέρα του γάμου.
- Σε περίπτωση γάμο στο εξωτερικό , μόλις ο γάμος ανάμεσα σε ένα γαλλικό εθνικό και (ε) Εξωτερικών (ε) εορτάστηκε και καταγράφεται από τον υπεύθυνο του τοπικού γραμματέα, θα πρέπει να είναι μια μεταγραφή για τα κρατικά μητρώα αστικές Προξενείο της Γαλλίας.

Εδώ είναι οι 2016 νυφικά φτηνά νύφες:

Δείτε επίσης: νυφικό 2017-2018: τα πιο όμορφα νυφικά

2017-2018 Νυφικά© iStock

Επίσης, στις aufeminin:
> Οργανισμός γάμου: Ποιος κάνει τι;
> Οι συμβουλές μας για το γράψιμο του γάμου τους όρκους σας
> Τι φόρεμα γάμου, σύμφωνα με τη μορφολογία μου;