Program Civilna poroka: Nasveti za pripravo poroke

Zahteve za poroko

- biti glavna
Le oprostitev iz resnih razlogov, ki jih je državni tožilec izdanih dovolijo poroke mladoletnikov.
- Držite pravno sposobnost, pravi drugače sane.
Odrasla oseba pod skrbništvom, mora pridobiti tako dovoljenje njenega očeta in matere ali, če to ni mogoče, družinsko svet.
- se ne vežejo določene sorodnosti, legitimno ali naravno.
Dejansko je prepovedano poročiti neposrednega naslednika, potomec ali zakonec, brat ali sestra. To se pravi, med starši in otroki, starimi starši in vnuki, bratje in sestre po krvi, ampak tudi med očetom in hčerko, mačeha in sina. Izjema je mogoča v primeru smrti, ne pa tudi v primeru razveze zakonske zveze med ljudmi kot združuje nobene krvi sorodnika.
Vendar pa francoska zakonodaja dovoljuje poroko med prvimi bratranci in prenašajo med teto in stricem in nečakom ali nečakinjo, z izjemo, ki ga je vodja države dodeljene.
- Biti single
Zakon prav tako prepoveduje poligamijo; Zato je prepovedano skleniti nove zakonske zveze, dokler se prejšnji ne raztopi.
Ovdovela, razvezana mora predložiti zdravniško potrdilo o nosečnosti, nato pa čakati 300 dni od datuma smrti zakonca ali razveze sodbe.

Glej tudi: Najboljši citati na poroki

poročne kotacije

praznovanje

- Kdo? Zakonska zveza je treba uradnika civilne države, mestno hišo, v navzočnosti dveh prič in štiri na največ 18 let vsaj. Če jih ni, se lahko osebje mestna hiša deluje kot priče.
- Kje? Zakonska zveza je treba praznovali v mestu, ki ima vsaj en zakonec trajne vezi ali v skupnem staršev.
- Ko? Čeprav je to najbolj pogosta, vam ni treba, da se poročita v soboto. Na splošno, nevesta in ženin odločijo, da proslavimo ta dan šele po verske poroke. Ampak lahko vnesete civilno zvezo vsak dan, razen ob praznikih in nedeljah (razen če ni drugače dogovorjena z županom mesta).
Nič ne preprečuje tudi nevesto in ženina za civilne poroke nekaj dni ali mesecev pred versko poroko, če obstaja. Če datumi premik, mora biti civilna poroka pred verski zakon.

in tudi

- papir za zagotavljanje, glej zahtevane dokumente za poroko
- Skupna predstavitev bodoča zakonca lahko zahteva registrar. Prav tako lahko, če meni, da je potrebno, prosite za ločeno govoriti z enega od zakoncev.
- Bodoči zakonci morajo tudi navesti polno ime, poklic in naslov prič in da banns v Mestni hiši. Zakonska zveza se lahko praznovali po deseti dan od oklicev.
- V primeru poroka v tujini , takoj, ko je bila zakonska zveza med francoski nacionalni in (e) zunanje (e) praznovali in zabeležila uradnika lokalnega registrarja, mora biti prepis na državne registre civilno konzulat Francije.

Tukaj je 2.016 poročne obleke poceni neveste:

Glej tudi: poročna obleka 2017-2018: najlepše poročne obleke

2017-2018 Poroka Obleke© iStock

Tudi na aufeminin:
> Poroka organizacija: Kdo pa kaj?
> Naši nasveti za pisanje svoje poročne zaobljube
> Kaj poročna obleka po svoji morfologiji?