Cara Delevingne in Michelle Rodriguez uradno par!

Michelle Rodriguez in Cara Delevingne so opazili skupaj prvič, pred šestimi tedni. So bili zelo blizu med košarkarsko tekmo, tudi delitev ponudbe poljub pred vsemi. Od takrat sta "prijatelji" je zdelo neločljiva. Torej več kot "BFF" Michelle in Cara?

To je igralka 35 let, ki je bil odgovoren za "formalizacijo". Michelle je dejal v ponedeljek Mirror "To se dogaja zelo dobro. To je tako kul. Ko sva začela hoditi, sem ugotovila, da je zelo impresivno, in smo porabili toliko kvalitetnega časa skupaj. Nikoli nisem igral z njo".

To je uradna med Cara Delevingne in lep Michelle. V angleški model 21 letih se je pridružil njegov prijatelj girlfriendpetite v Londonu v začetku tega tedna. Ti sta bili fotografiral gole noge zvečer ven, in to je Dailymail ki je objavo fotografije svojega London združitve.

Cara Delevingne in Michelle Rodriguez uradno par!

Cara Delevingne


PeopleJob16_1
rojen 1992/08/12

  • Oglejte si biografijo
  • Ogled slik
Cara Delevingne in Michelle Rodriguez© Getty

Cara Delevingne igral za nekaj časa na spolno dvoumnost. Leta 2012 je celo priznal, da urok romanco s pevko Rita Ora, nekaj mesecev, ko je bil posodil avanturo z One Direction Harry Styles.

kot da Michelle Rodriguez, ona je priznala svojo biseksualnost razglasila 1. oktober 2013 Entertainment Weekly "Sem preveč radoveden, da ostanejo sedi tam in ne poskusite, ko sem imel priložnost."