Cara Delevingne en Michelle Rodriguez officieel een stel!

Michelle Rodriguez en Cara Delevingne werden samen gezien voor de eerste keer, zes weken geleden. Ze waren zeer dicht tijdens een basketbalwedstrijd, zelfs delen een tedere kus voor iedereen. Sindsdien zijn de twee "vrienden" leken onafscheidelijk. Dus meer dan "BFF" Michelle en Cara?

Dit is de actrice van 35 jaar die verantwoordelijk is voor de "formalisering" was. Michelle heeft gezegd deze maandag spiegel "Het is echt goed. Het is zo cool. Toen we begonnen met daten, ik vond het zeer indrukwekkend, en we besteden zoveel tijd samen. Ik heb nooit spelen met het".

Het is officieel tussen Cara Delevingne en de mooie Michelle. De Engels model van 21 jaar werd vergezeld door zijn vriend eerder deze week girlfriendpetite in Londen. Ze zijn beide gefotografeerd blote voeten 's avonds uit, en dit is de Dailymail die was het plaatsen van foto's van hun London reünie.

Cara Delevingne en Michelle Rodriguez officieel een stel!

Cara Delevingne


PeopleJob16_1
geboren 1992/12/08

  • Bekijk de biografie
  • Bekijk de foto's
Cara Delevingne en Michelle Rodriguez© Getty

Cara Delevingne gespeeld voor een tijdje op seksuele ambiguïteit. In 2012, ze zelfs bekende aan een romance met zangeres Rita Ora, een paar maanden nadat hij was uitgeleend een avontuur met de One Direction Harry Styles spellen.

wat betreft Michelle Rodriguez, ze had haar biseksualiteit verklaren 1 oktober 2013 bekend Entertainment Weekly: "Ik ben te nieuwsgierig te blijven zitten en niet proberen als ik de kans."