In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?

Is het mogelijk om te betalen in termijnen?

Ik heb net (de eerste keer) en ik vrees neemt het bedrag.

Ik heb niet dit bedrag opzij absolueùment in een keer te betalen.

Denk je dat hij kon me de hoeveelheid wankelen in 3 of 4 keer!

Bedankt voor uw hulp.


Meli

In termijnen betalen gemeentelijke belastingen? In termijnen betalen gemeentelijke belastingen? In termijnen betalen gemeentelijke belastingen? In termijnen betalen gemeentelijke belastingen? In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?
hoewel we de oorspronkelijke mentaliteit herkennen .. optu officiële openbare schat ...
Een van de prioriteiten in het leven belasting betalen ??? de belasting is gewoon en juridische organnisé vlucht naar jongens mesten alsof je achter een bureau!

Dank u voor uw advies jullie allemaal!
Small info over Italië: Ik woon op 30 km afstand dus het is niet een grote, lange vayage !!!
En dan kocht ik een zakje tot 10 euro. De beweging was meer voor mijn moeder te vinden schoenen en ik heb overgenomen van een slof sigaretten voor een vriend (die ik betaalde).

Dus de totale uitgaven voor 10 euro!

En dan zal ik mijn belastingen hoe dan ook betalen. Ct om te zien of we konden spreiden om kerstverhaal een beetje stiller te geven en bieden geschenken aan mensen om me heen!

We hebben je nodig om te gaan
to main flow (of belastingdienst) voor het instellen van maar liefst meerdere malen. U kunt ook van toepassing zijn per e-mail met ontvangstbewijs. De bottom line is dat je de volgende schriftelijke toestemming te krijgen.

Normaal gesproken, als je je te goeder trouw te bewijzen, moet het mogelijk zijn om een ​​dergelijke enscenering te verkrijgen zonder sancties. En raad geldt voor de komende jaren kunt u ook vragen om de maandelijkse betaalde heffingen In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?

Nee nee
niet in het centrum van de belastingen, maar aan de Schatkist.
Ga erheen, ja, maar met een afspraak gemaakt via de telefoon vóór, c beter. of anders per e-mail: vraag maar liefst 3 keer (TH voor niet meer dan 3 maanden), ondersteunende documentatie van het inkomen (loonstrookje), een RIB.
en we moeten mensualiser 2006 of kunnen we de vertraging te weigeren. Vaak is het zelfs een vereiste voor de vertraging.

missen ons
als een ambtenaar van de Schatkist, geef ik u wat advies vriendelijk, maar het stoort me een beetje van het lezen van je gaat winkelen in Italië (je bent niet de reis te kijken hoe dan ook doen) en je hoeft niet de middelen hebben betaalt uw TH! zelfs wanneer er prioriteiten in het leven, en belasting betalen voordat het gaat winkelen, denk ik.

Dank u voor uw advies jullie allemaal!
Small info over Italië: Ik woon op 30 km afstand dus het is niet een grote, lange vayage !!!
En dan kocht ik een zakje tot 10 euro. De beweging was meer voor mijn moeder te vinden schoenen en ik heb overgenomen van een slof sigaretten voor een vriend (die ik betaalde).

Dus de totale uitgaven voor 10 euro!

En dan zal ik mijn belastingen hoe dan ook betalen. Ct om te zien of we konden spreiden om kerstverhaal een beetje stiller te geven en bieden geschenken aan mensen om me heen!

OK
Ik zal niet de moraal doen, maar je weet dat ik heb gezien dat mensen van alle soorten, niet beschaamd om te zeggen dat ze geen belasting kon betalen, omdat ze moesten de vakantie bijvoorbeeld, dan ben ik achterdochtig te betalen .. .
Ook ik woon 30 km van Italië, want ik ben Nice.
Door nadelen Ik ben niet van plan om te kopen, ik rook niet, ik heb geen fakes kopen, en benzine is te duur, dus de werkelijke winst is zeer laag.
Voor Spread doe zoals ik u gezegd, en je maandelijkse termijnen voor het jaar 2006.

Ben voila!
je zei dat, en ze niet eens nodig om te bewegen! In termijnen betalen gemeentelijke belastingen? Ik ben het eens met alles wat je zegt, maar je was nauwkeuriger dan mij want dit is uw spel.

In feite, als ik sprak over belastingen Center, het is omdat ik ooit behandeld een belangrijke penningmeester, die een lead farted (het is ook voor vervroegde uittreding) en c ' een ander deel viel in mij. Ik had niets te verwijten mezelf - en gelukkig - maar ik heb het "kort" om eruit te komen, omdat het ondraaglijk werd. Maar opeens, Ik heb de neiging te verbergen voor de Penningmeesters In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?

Oh la la
ja, als overal zijn er agressieve personen of incompetent, helaas, maar we moeten niet generaliseren. En als je niet van de penningmeesters, kunt u eenvoudig voldoen aan een adjunct of een officier die verantwoordelijk is voor het bestand!
maar als je gaat om te vragen om een ​​vertraging in de belasting centrum vindt u uw tijd te verliezen, is dit niet hun bevoegdheid vallen (er zijn een paar experimenten, maar het hoeft niet hard te werken).

Neen
als ik me goed herinner meer dan omroepbijdrage voor tweede huizen.

ja
in Frankrijk als je niet de schapen volgen, ben je meteen bestempeld als een "oneerlijk".
betalen, betalen schaapje ...
Voor mij heeft het gedaan, ik heb geen keus, maar ik moet toegeven dat ik heb andere prioriteiten op dit moment betalen dan de belasting die is nutteloos In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?...(Nou ja voor mij). Ik heb geen lessen uit wie dan ook, en ik ben ziek van dit land en we moeten altijd gerechtvaardigd zijn en in dezelfde oren van ommissie 10 euro te trekken ...
De kosten zijn extreem hoog en ik begrijp dat alle bazen willen naar het buitenland te blokkeren ... 70% voor belastingen
een ondernemer! (Zeer kleine)
Oeps ...

Verdeel en heers, er is iemand die heeft begrepen !!
In termijnen betalen gemeentelijke belastingen?

voorzichtig zijn
want ja ze zullen zeker aanvaarden uw verzoek om zich te verspreiden, maar als de deadline verstreken zal fris te krijgen. Ik weet dat ik leefde voor een andere belasting.

Waarom ???
er zijn gemarkeerd betaald vóór 15/12/05 !!!
C niet normaal ??

Neen
als we respecteren de deadlines is het zeldzaam dat we de toename.
Meribelle u hangt af van wat Cash?

ja
iedereen wil iets voor zijn geld te betalen belastingen te doen, zelfs ik ben niet extatisch, maar ik doe het omdat ik een eerlijke burgerschap en ik gebruik maken van de openbare diensten. Alle kritische wereld belastingen, maar iedereen wil de wegen, kwekerijen, zwembaden, scholen, ziekenhuizen, is er nog een contradictie.

Vanaf zee Cagnes
Hyppodrome!

Melibelle
We hadden deze belasting voor de bouw van het huis ontvangen. De deadline was een paar dagen later, het was in mei vroeg ik om te betalen in 3 keer, dus ik stuurde ze 3 controles op verzoek, ze heeft ingestemd, maar als de laatste controle moeten worden geïnd in juli dus na de deadline kregen we vers 20

goed
Ik denk dat ze zijn niet al te slecht daar. Ik denk niet dat je een markering zal zetten (maar het zal mensualiser in 2006)
heb je de stappen zoals ik u heb aangegeven?

Ben REEDS
heb je het mis, je nooit stuurt meerdere controles zowel de Schatkist, omdat we niet het recht om controle te houden. In het beste geval moeten ze ze terug naar de afzender, in het slechtste geval ze allemaal geld (en dat is dat de instructies noemen).

Nou nee
We hebben niets met deze controles te zeggen (zolang je toch betalen) en ik vroeg het alleen maar een vertraging zo aan mijn goede tijden te bewijzen dat ik had de 3 controles gestuurd biddend dat mijn verzoek is geaccepteerd.
Nu als Mellibelle niet meer, hoe beter de kosten, het is nog steeds het minst van het, ik wilde alleen maar mijn ervaring te delen.

geloof
S zonder duidelijk.