Probleem sav Auchan leven goud: vervormd alliantie tijdens de slaap en verloor diamant ondersteunde jongen

Hallo allemaal, ik kocht de maand maart 2012 twee ringen om goud te leven Auchan Toulouse te slaan voor mijn bruiloft in mei plaatsvond. Op een ochtend in juni realiseerde ik me dat mijn twee ringen die werden verstoord op mijn vinger en een paar dagen na een diamant viel en verloor. Toen ik de verkoper ontmoette deze ene vertelde me dat de garantie niet fonctionnerai omdat hij niet in zijn visie op een fabricagefout, maar een misvorming als gevolg van utilisation.Il m ' aangeboden om een ​​offerte voor reparatie ik weigerde te maken.
Ik wil graag weten of er mensen zijn die hetzelfde probleem hebben ondervonden als ik en hoe ik de garantie kan lopen zijn. Dank u bij voorbaat.

Vervorming verbondsleven goud
goedenavond
Ik heb hetzelfde probleem als je mijn verbond wit goud kennen en diamanten wordt vervormd en gebarsten na een week en een half. Ik meldde naar de winkel en de receptionist vertelde me het zelfde ding dat je nodig hebt om het terug en wachten op de offerte, maar het kan niet een fabricagefout zijn.
Ik zou willen weten of het is hetzelfde model als ik, in dat geval hebben we een standaard zou kunnen doen gelden.
Ik geef u mijn e-mail adres in contact te komen.
[email protected]
Bij voorbaat dank voor uw antwoord

losse Tahitian parel van mijn gouden ring met diamanten
Goedenavond, ik ben momenteel in relatie met Auchan leven gouden ring na een aankoop in mei 2011 zag mijn werk kan ik niet deze ring zeer zelden dragen, moest ik een dozijn keer dragen met al, en 14/10/2012 op mijn parel brak uit de buurt van de ring, gelukkig was ik in mijn huis en leven SAV goud communiceert met mij de garantie niet kan werken omdat de ring werd geraakt en de schatting is $ 50, wat ik weigerde! De ring kost ongeveer 300 en ik zal durven te dragen uit angst voor verliezen opnieuw deze parel en niet merken!
Ik denk dat de dienstverlening van deze sieraden is de zee ................. en het zou nuttig efaire iets allemaal bij elkaar want dan misbruiken ze zijn!
Daar belde ze me om 15u vandaag om me te vertellen dat ze waren een inspanning en ze droeg 15 te repareren, wat ik weigerde opnieuw! Ik wees op de weigering om geen cent in compensatie te zetten!
Qu'n denk je? Goedenavond.

Het leven in goud om te ontsnappen ten koste van alles!
Hello there! Ik hoop dat u in staat om uw probleem op te lossen waren. Zelf ben ik geconfronteerd met een probleem met de gouden leven Auchan. Mijn trouwring (goud met smaragd) gekocht huis duurde slechts een paar uur! Ik verloor twee smaragden op mijn trouwdag, voordat u gaat zitten om te eten! Gelukkig reparatie door de garantie ondersteunde, had ik meer geluk wel ... De ring is in het herstellen van de 14/09/15 voor een rendement op 10/31/15 zetten. Tot slot wil ik dat deed ontvangt vandaag 15.12.15 zonder uitleg! en stupor! Emeralds worden vervangen kleiner dan de andere helft! we zelfs zien door! Uiteraard Ik weiger om mijn ring te krijgen in deze staat! Ik verwacht dat zij hun reactie en angsten hij biedt mij omdat ik alle sieraden met mijn man had gedaan om haar te vinden zien, en ik wil niet worden gedwongen om te nemen wat ze hebben met mogelijke in wat ze op dit moment hebben. Dus voor iedereen! Life Gold IS GEEN luxe sieraden !!!! En klantenservice is een gruwel. De ring kost 1200 euro! en het was die van mijn huwelijk ....