Sangria: welke wijn te kopen?

Ik ben van plan om sangria voor de cocktail te maken, maar ik weet niet wat voor soort wijn (rood) te kopen

Er ...
een wijn sangria is al voorbereid, we moeten verbeteren met jus d'orange, rum en limonade.moi ik bijna spanje, dus kocht ik, maar je hebt te vinden in de grote oppervlakken wijn ray
veel succes
Nathy

ik ook
hi, Ik doe ook sangria, en ik zal de wijn sangria allemaal klaar te nemen! y 'in alle winkels. Als u wilt dat het recept vraagt ​​is sangria Norman "

Als ik me goed herinner
(Niet me familie specialist sangria!), Het is een rode wijn die titel 12 of 13, tannine en goed, anders citrus "stik". Spaanse wijnen zijn natuurlijk het meest geschikt (men vraagt ​​zich af waarom), maar je moet ook in staat zijn om in te typen wijn Maghreb, Portugal, Roussillon, Pays d'Oc, of zelfs een goede Bordeaux - korte, wijnen uit regio's waar de zon is niet gierig met zichzelf, noch de tijd noch de macht! Vermijdt Bourgondië, te subtiel en te weinig body. En vergeet niet een goedkope wijn of een grote rode taak overnemen: als de keuken hier zou voelen, hier en ruïneren uw sangria

Ik zal familie specialist die ze gebruikte de volgende keer dat ik de telefoon te vragen, en ik zal u zien!

Heel hartelijk bedankt !
Uw tips zijn vol met gezond verstand: een wijnland van de zon! Het lijkt zo vanzelfsprekend dat ik niet had gedacht
Het is verbazingwekkend hoe je niet voor de hand liggende kan zien.
Merci aan anderen voor advies, maar ik heb liever sangria te maken van A tot Z.

Aangezien ik naar je hand, een sterke alcohol te verbeteren of het type van portwijn zoals sommige zet je? Zo ja, welke?
Zet je kruiden? Zo ja, lesquelq?

nogmaals bedankt

Ik heb één of twee
recept thuis ... Ik zou er vanavond en je vertellen morgen !!!
Tot en met donderdag of vrijdag voor te bereiden, hè !!

Ah! Dankjewel
Ja, er zijn voor te bereiden op vrijdag.

Ik zou niet te veel zo erg warm kan zijn zaterdag in Arles

Warm, hot, hot ...
vooral een bepaalde kant van de rivier !!!

Broken up: dit is UW dag !!!!

Als ik me goed herinner
Ik denk dat dit de Sidi Brahim, of een naam als ca. Dat is een vrij sterke wijn in alcoholgehalte.
Biz

hi celine
hoe gaat het?
Ik heb een vraag concenant sangria. Als je uit de dag voordien. Waar je opgeslagen of u vervoerd how. En om te dienen, wat zijn de containers die u gebruikt? want het moet een heilige hoeveelheid vloeistof voor zo veel mensen !!!!
Ook ik wil graag sangria te maken, maar ook punch.

hi there
Ik doe het op de dag vóór en eventueel direct aan de kamer in emmers.
Om te serveren, een bassin kochten we jam koper 8L en we zullen 2 soeplepels hebben.
Er werd gedacht aan een vat, maar moeilijk te vinden of super dure nemen

Argh !!!
Ik moest schrijf je een goed antwoord, zeer lang en goed gedetailleerd en Internet Explorer is gecrasht - ARRRRRGH !!!! Kortom, we nemen ...

Ik had net het hoofd van de telefoon.
Het voegt eigenlijk brandy (12-15 cl per liter wijn), en voor specerijen, zet ze cinnamon (meer geurige) of vanille (zachtere), naar smaak.
Zij, zet zij als sinaasappelen en citroenen (met een verhouding van 2: 1; het lijkt erop dat ze zet 4 sinaasappels -en dus citrons- 2 per liter wijn, maar ze is er niet zeker van 200% , gezien het feit dat in het algemeen gaat ze een beetje in het wilde weg, omdat de sinaasappels zijn min of meer sappige, enz.), is het pelt af en neemt ze zeer blanke huid, bitter, alvorens ze te snijden in stukken de vloeistof; anderen worden gezet andere vruchten, met inbegrip van perziken, maar vermijd bananen: hier blijkbaar "drinks" veel, en hier de troebele vloeistof.
Het voegt een beetje suiker, geweekt 24 uur, smaak en voeg suiker, indien nodig, en nog steeds laat maceraat 24 uur. Hoe langer de sangria zal worden losgeweekt, zal het beter omdat er meer geurig; hier kan een goed idee om zo vroeg donderdag in de dag of zelfs vanaf woensdagavond te bereiden, als je wilt om het te serveren late zaterdagmiddag.
Als voor wijn, ik herinner me dat we dronken Sidi Brahim met couscous, thuis, en eigenlijk, ik denk dat het voldoet aan alle criteria van de "wijn sangria" Hij als 12 of 13, het komt een land omringd door de zon (één van de drie Maghreb-landen, maar sinds de tijd dat ik niet drink het, ik moet bekennen dat ik niet meer kan zeggen welke!), het is heel robuust, en mij lijkt er bovendien op dat het is niet erg duur ... die nog steeds wordt gewaardeerd!

Nou, ik hoop dat hier kan helpen. Hoe dan ook, ik, doordat ze van horen over sangria, hier deed me denken aan goede herinneringen, en ik kan me vinden in de voorbereiding van een binnenkort willen !!
Hoe dan ook, ons op de hoogte van wat er hier gegeven heeft, als dat, kunnen we het recept te verbeteren!

Biz,

-- Noa -

Met hun hoofd al gedaan
het is gemakkelijker, goedkoper en minder riskant om te kopen in een winkel stijl Mr 1 euro (ex-10F) of Babou of andere ... een grote bak (50 of 100 liter) ...
Op hygiëne, geen risico, omdat het nieuw is. Op praktisch niveau, kunnen we doen het allemaal in, laten weken in de tijd.
Voor vrienden, we kochten 2 bakken van verschillende grootte, in elkaar, en de grootste (en dus rond de kleinere, ik weet niet of ik duidelijk), gevuld met ijs!

Het was niet dom
Maar het is niet erg mooi, toch?
Ik begrijp dat ze mij kon lenen de salade in het centrum van basketbal ... in dit geval konden we ijs in de kom en een kom op de vraag of ze groot genoeg zijn gezet ...

me
Ik weet niet het recept erg vindt,

Dankjewel,

zand

Ik weet niet zeker ...
... je zag mijn antwoord op uw vraag van gisteravond of vanochtend iets lager, omdat we beiden een bericht geplaatst op hetzelfde moment (02:20), dus ik ben terug, voor het geval!
Goedenavond!

-- Noa -

OK
Dankjewel. het gaat om de dag voor het werk !!! Maar het is zo spannend voorbereidingen!

Dankjewel !
In feite heb ik niet uw bericht

Dank u voor het advies, nam ik nota!
We zullen de wijn te kopen morgen met cognac, kaneel en vanille. Ik zal hier laat de fles wodka
Helaas kunnen we niet te vroeg voor te bereiden, omdat we de dag ervoor zal zijn op de site.

nogmaals bedankt

Graag gedaan
Voor kruiden, ik weet niet of u wilt kaneel en vanille te zetten. Doe een zoekopdracht op "sangria recept" op Google, hier zal ook u ideeën.

Het is zaterdag de grote dag, dan?

Vol geluk, toch! En veel plezier, komt hier goed met de sangria!

Biz,

-- Noa -

Boh ...
... het zou niet slecht zijn om te zetten 2

Ja, het is zaterdag.
Heel hartelijk bedankt !