250 ideeën mooie bruiloft kapsels

Als de bruidsjurk valt een cruciale keuze, het is hetzelfde voor kappers. uw bruidskapsel zal de final touch, de kers op de taart zijn. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te kiezen, afhankelijk van uw stijl, het seizoen en trend.

Romantisch, glamoureus, sexy of rock and roll, je moet het vinden bruidskapsel sublimeren je afhankelijk van je gezicht vorm, het type van je haar, het kiezen van uw kleding en accessoires.

bruids haar trend
Dit seizoen, de trend is om te spelen op de helderheid en het volume van je haar. De onvermijdelijke en eeuwige broodje is altijd op het podium: perfect en glad, of ongestructureerd, gedragen worden boven of naar beneden, met veel volume. 

Voor D-Day, kunt u ook kiezen voor een meer origineel of klassieke snit: borstelen, gespen, gevlochten kroon spike vlecht oorspronkelijke paardenstaart lengtes aan de kant voor een retro en romantische stijl ...

haaraccessoires voor de bruid
Kleine bonus voor bruidskapsel perfect: accessoires. Hoofdband, lint, haarspeldjes, glitter steentjes, kralen, kleurrijke bloemen of ongerepte ... Vergeet ze niet, omdat ze het verschil kunnen maken!

Om u te helpen bij uw keuze aufeminin geselecteerd u de laatste bruidskapsels trendy.

Ook op aufeminin:
> 50 originele trouwjurken voor een huwelijk als geen ander
> 50 doe-het-decoratie voor uw bruiloft gespot op Pinterest
100 bruidstaarten volledig wow!
70 allianties voor de liefhebbers
Deze citaten over het huwelijk, dat maakt je wilt ja zeggen