Burgerlijk huwelijk programma: Tips om uw huwelijk voor te bereiden

De eisen voor het huwelijk

- zijn belangrijke
Alleen een ontheffing om ernstige redenen die door de officier van justitie kan het huwelijk van minderjarigen toestaan.
- Houd rechtsbevoegdheid, zegt anders gezond.
Een volwassene onder curatele moet zowel de goedkeuring van haar vader en moeder of, bij gebreke daarvan, de familie het gemeentehuis.
- Niet samen gebonden zijn door bepaalde verwantschap, legitiem of natuurlijk.
Inderdaad, is het verboden om een ​​directe ascendant, nakomeling of echtgenoot, broer of zus te trouwen. Dat wil zeggen, tussen ouders en kinderen, grootouders en kleinkinderen, broers en zussen door bloed, maar ook tussen vader en dochter, stiefmoeder en zoon. Een ontheffing is mogelijk in geval van overlijden, maar niet in het geval van een scheiding tussen mensen dan verenigt geen bloedverwant.
Echter, de Franse wet staat huwelijk tussen neef en nicht, en tolereren tussen tante of oom en neef of nicht, met een door het hoofd van de staat verleende ontheffing.
- single zijn
De wet verbiedt ook polygamie; dus verboden om een ​​nieuw huwelijk te sluiten totdat het voorgaande niet wordt ontbonden.
De weduwe of gescheiden moet een medische verklaring van de zwangerschap te presenteren, en wacht dan 300 dagen na de datum van weduwschap of echtscheiding oordeel.

Zie ook: De beste quotes over het huwelijk

huwelijkscitaten

de viering

- Die ? Het huwelijk moet minimaal worden gemaakt door een ambtenaar van de burgerlijke stand, het stadhuis, in het bijzijn van twee getuigen en vier ten hoogste 18 jaar oud. In hun afwezigheid, kan het stadhuis personeel fungeren als getuigen.
- Waar? Huwelijk moet gevierd worden in een stad met die ten minste een van de echtgenoten heeft blijvende banden of in de gemeenschappelijke ouder.
- Wanneer? Hoewel dit is de meest voorkomende, hoeft u niet om te trouwen op zaterdag. In het algemeen, de bruid en bruidegom voor kiezen om deze dag net na de kerkelijk huwelijk te vieren. Maar u kunt uw burgerlijke unie dagelijkse voeren, behalve op feestdagen en zondagen (tenzij met de burgemeester van de stad anders is overeengekomen).
Niets belet ook de bruid en bruidegom op het burgerlijk huwelijk een paar dagen of maanden voor het kerkelijk huwelijk, als die er is. Als shift data, moet het burgerlijk huwelijk het kerkelijk huwelijk voorafgaan.

en ook

- de papers te voorzien, zie de vereiste voor het huwelijk documenten
- De gezamenlijke hoorzitting toekomstige echtgenoten kan door de registrar worden aangevraagd. Het kan ook, als het nodig acht, vragen om afzonderlijk met een van de echtgenoten spreken.
- De toekomstige echtgenoten moet ook het volledige naam, beroep en adres van getuigen en maak huwelijksafkondiging in het Stadhuis. Het huwelijk kan worden gevierd na de tiende dag van de ondertrouw.
- Bij bruiloft in het buitenland , zodra het huwelijk tussen de Franse nationaliteit en een (e) Foreign (e) werd gevierd en opgenomen door de officier van de lokale registrar, moet hij een transcript over de stand registers civiele Consulaat van Frankrijk.

Hier is in 2016 de trouwjurken goedkope bruiden:

Zie ook: trouwjurk 2017-2018: de mooiste trouwjurken

2017-2018 trouwjurken© iStock

Ook op aufeminin:
> Bruiloften organisatie: Wie doet wat?
> Onze tips voor het schrijven van uw huwelijksgeloften
> Wat trouwjurk volgens mijn morfologie?