Rosa Clara

Pozdravljeni, za vse,

Ali veste, razpon cen obleke Rosa Clara ???
Hvala!

Torej ...
Za Rosa clara obleke, je potrebno med 1.400 in 3.500 evrov za dom zbiranje ... assosiés oblikovalec obleke so dražji ...
Obstajajo tudi področje, ki je Rosa Clara, da so poročila v Parizu so CIM ... beuline (cenzura). Tu so top nagrade okoli 1000 evrov in gre do 2000 ... Mine stane 1840 evrov ex ...

Hvala!
Hvala za ta info!

Od robessssssssssssss! ! ! desbelles robessssssssssssss! ! !
Zdravo vsem! ! !

Jaz poroki naslednje poletje in ljubim, kaj Rosa Clara!
Zato me zanima tudi v konceptu: p Pravkar sem izvedel, da obstaja
Nekdo mi lahko dal več informacij o oblekah "Aire" ne najdem ničesar na internetu
vam ni treba povezavo?

hvala za vas! ! ! !

območje
kukavica

Sem padla na obleke območja
Lepo jih lahko najdete na Nicea zakonski
je povezava
http://www.airecollection.es/

Vrednost za denar obžalovanja
Imel sem priložnost, da preizkusite veliko število modelov v trgovini v Parizu in kaj je razočaranje.
Modeli so lepe, drugačen od drugih znamk, vendar je oblikovanje in tkanine niso do cen, navedenih.
To je resnično razočaranje, kakovost je zelo žalostno in ne do drugih blagovnih znamk v enakem obsegu.

Rosa paris Clara
Torej, po mojem avanture Rosa trgovine v Parizu, hočem slišati moje (slabe) izkušnje z njimi (opozorilo, zelo dolgo).

Imel sem tri sestanke z njimi, prva 2 poskusiti na obleke modelov, zadnji odredi moja obleka, ja, sem malce mazohistični, da bi od ljudi, ki mi ni všeč obnašanje. ..

Prvi sestanek bo super, prodajalka je mehka, topla, dober nasvet. Imel sem pravi favorit za model, vendar nisem hotel, da hitenje in preizkusite druge obleke doma ali celo kje drugje. Kot je prejel nekaj modelov iz kolekcije 2010, ko mi je rekla, da me bo poklical takoj, ko bi modeli nazaj v trgovini.

Ja, so me poklicali mi pravi, da so nekateri modeli prišel, sem moral priti in jih poskusite v tednu, ker grejo zapustiti. Torej vzamem sestanek za naslednji dan, med poldnevom in 2H nesreče. In tam, drugi prodajalec skrbi zame, da je prvi del trgovine, ker slabo plačani ... in kako naj rečem ... kot je bila prva oseba, ki me je preveriti v naravi in ​​nežen, tako da CI je strog in celo malo grob z mano. V nobenem trenutku, me je vprašala, kako sem se počutil poskušam to ali ono obleko, je posnela sodnih odločitev, ves čas pa je trajalo in je hiter, je tudi zavrnil sem poskusite obleko, ker sem moral počivati ​​v stilu, da ne morem priti v (stvar nasprotno ne da storiti, ko se oprema !!), je bilo potrebno, da vztrajam. Rekel sem, da je za to drugo vgradnjo, sem bil sam, ker mi policaji niso mogli dobiti zastonj.
Sem zapustil ta drugi sestanek popolnoma prazna, sem imel vtis, ki je moral boriti, da bi poskušali na obleke, nato pa, da je njihovo delo !!

Nato sem degumiranih poročne strani, ampak vedno sem se vrnil z vzorcem sem videl na Rosa prvič ... sem se odločil, da bo tretji sestanek, ki je potekal ta teden.
In tukaj ne bom pozdravil referent prejšnjega imenovanja, vendar ga je vodja trgovine in to je grozno, bilo je huje kot v zadnjem času !! Bila je vzvišeno, v skrajnem primeru celo ošabni in hrani mi pravi, "da se prilega v svoj proračun, kajne?", "Ah, to je ceneje, mora iti v svoj proračun, kajne?" govorimo dodatkov, kot je ona ni imela pojma mojega proračuna, sem želel, da poskusite z drugimi modeli, če bi imeli novo in povedala mi je "oh ne, se vidimo tam?" , "da se ne bo šel, seveda!". Zaledenitve na torto je pri izbiri jakno, je rekla: "Ni potrebe, da bi poskušali obleko, preprosto pritisnite zoper vas in bo dal jakno preko da vidim, kaj se bo zgodilo "!!! Uspelo mi je, da poskusite z obleko, ne eno sem si želel, ampak drugo, katerega tkivo se ujema s strukturo mojo obleko in sem poskušal eno oblecite, na srečo eno sem opazil in sem želel poskusiti.
Za krilo, nisem niti poskušal, ker tisti, ki sem je bil v zadnjem času je bilo več: vodja in uradnik v 2. imenovanju iskali kot nori, so sami " igral "na nas, ker so zaprosili slabo ocenjeno na papirju. Ne morem iti sem jim povedal, sem želel krilo, ki je šla z mojo obleko, mi ni mar za ceno in da ni pomembno, če ne bi bilo enako kot v zadnjem času !!
In res želim to obleko, sem še naročil. Če jaz povzamem, moram biti nor:
- Naročim obleko, ki sem poskušal iz drugega krpo, tako da nisem 100% prepričan v obleki padel na mene.
- Naročim Baba, da dajatev ne bi poskusil
- Naročim oblecite v večje od moje običajne velikosti, ker mi je trener povedal, da je rezanje majhen dom (da, bom lepo, želim verjeti, sem vprašal, da vidim)
- Naročim podložen modrc pa nisem dal, da takšne stvari, vendar pa je po nasvetu svojih policajev in odgovorni, ki mi je povedal, da bo kot lepo sliko (ker v resnici, da je prav, da sem vse ravno)
- Ukazujem čevlje v velikosti 35, niso bili prepričani, da imajo to velikost, ker je trener poskušal z mano ... enaka, vendar pa na 36, ​​pravijo, da bi lahko skrajša uzdo, dal pol podplat, ne vidi, da so moji čevlji preveliki pod obleko ...

Oh la la, še vedno imam stvari za povedati, potem pa res začne, da je predolgo ... Z vsakim napadom, malo dig, Vzvišeno pripombe, smo se branili in na srečo je moj policaj je bil tam, ker drugače Mislim, da sem jokala, res. Nikoli ne bi mislil, da je moj pomerjanje oblek se zgodi, kot je ta, v atmosferi preveč drobnih, prehladno in izračun. Reči, nazaj domov, sem tudi želel poslati vse sprehod, pravijo "stop, če gre tako za vse, ki jih niti poročiti več," nisem spala celo noč ti mesec ... ampak hej, ne bom me pustil na cedilu!

Ja, pravzaprav moram biti zelo mazohistično!

Sicer pa imam vprašanje: kako opremljanje počnete, ko je obleka naročiti? Ker boste smejali, ampak za mene, so mi rekli, da imam pravico do ene same vgradnje, morda pa res lahko drugo. Torej, v resnici, pa je moje meritve ta teden, bo obleka prispejo v 5 mesecih, sem se prvo poskusiti, če se to ne zgodi, bo menijo, da bi spremembe mogoče, če želijo, po tem, morda bi naredil drugi poskus, nato pa odhajam z obleko ali v 2. ali med prvo vgradnjo.
Našel sem to presenetljivo za blagovno znamko, ki želi biti upscale, s prilagojenimi obleke in vse te stvari, vendar mi absolutno nič ne vem ...
Ti je ista stvar?

Aire paris
Courman (Paris Porte Maillot). Tudi lepe obleke !!!

2011/11/06 načrtovano poroko
zdravo,

Rad bi vedel ceno za obleko zbiranja ravno površino, da vidim, če se prilegajo v svoj proračun. mi lahko pomagaš

Domov katastrofalno rosa Klara trgovina
Tako kot vi, sem bil zelo šokiran, da accueil.Lors tudi svoj prvi stik, prodajalci so tulili nad medtem ko sem čakal 20 minut po kabini, še en uradnik je prišel, da bi se relais..bonne vzdušje za prvi opremljanje !! posebno obleko, ki sem jo zahtevali, ni bilo tam. Kot jok preveč ...
Telefon tudi, da so zelo neprijetne ... Na koncu sem dal gor mojo obleko doma ... zelo razočaran ..
Na koncu imaš obleko, Baba in čevlji ni problema potem?