Cara Delevingne och Michelle Rodriguez officiellt ett par!

Michelle Rodriguez och Cara Delevingne sågs tillsammans för första gången, sex veckor sedan. De hade varit mycket nära under en basketmatch, även dela ett anbud kyss framför alla. Sedan dess har de två "vänner" verkade oskiljaktiga. Så mer än "BFF" Michelle och Cara?

Detta är skådespelerskan 35 som var ansvarig för "formalisering". Michelle har sagt detta måndag Mirror "Det går riktigt bra. Det är så häftigt. När vi började dejta, fann jag det mycket imponerande, och vi tillbringar så mycket tid tillsammans. Jag spelar aldrig med det".

Det är officiellt mellan Cara Delevingne och den härliga Michelle. Den engelska modellen 21 år fick sällskap av sin vän girlfriendpetite i London tidigare i veckan. De har båda blivit fotograferad nakna fötter kväll, och det är Dailymail som var publicera bilder på deras London återförening.

Cara Delevingne och Michelle Rodriguez officiellt ett par!

Cara Delevingne


PeopleJob16_1
född 1992/12/08

  • Visa biografin
  • Visa bilderna
Cara Delevingne och Michelle Rodriguez© Getty

Cara Delevingne spelade för en stund på sexuell tvetydighet. Under 2012, hon erkände att stava en romans med sångerskan Rita Ora, några månader efter att han lånade ett äventyr med One Direction Harry Styles.

att Michelle Rodriguez, Hon hade erkänt sin bisexualitet förklara 1 oktober 2013 Entertainment Weekly "Jag är för nyfiken för att stanna sitter där och inte försöka när jag har möjlighet."