Problem sav Auchan liv guld förvrängd allians under sömnen och förlorade diamant stöds pojke

Hej alla, jag köpte månaden av mars 2012 två ringar för att lagra guld liv Auchan Toulouse för mitt bröllop som ägde rum i maj. En morgon i juni insåg jag att mina två ringar som förvrängda på mitt finger och några dagar efter en diamant föll och förlorade. När jag träffade säljaren detta berättade att garantin inte fonctionnerai eftersom han inte var i hans syn på ett tillverkningsfel men en missbildning på grund av utilisation.Il m ' erbjöd sig att göra en offert för reparation jag vägrade.
Jag vilja veta om det finns människor som har stött på samma problem som mig och hur jag kan köra garantin. Tack på förhand.

Deformation förbund liv guld
god kväll
Jag har samma problem som ni vet mitt förbund vitt guld och diamanter är deformerad och spruckna efter en och en halv vecka. Jag rapporterade till affären och expediten berättade samma sak som du behöver för att returnera den och vänta på citatet, men det kan inte vara ett fabrikationsfel.
Jag skulle ha velat veta om det är samma modell som jag i så fall kunde vi hävda en standard.
Jag lämnar er min e-postadress för att komma i kontakt.
[email protected]
Tack på förhand för ditt svar

lös Tahitian pärla mitt guldring med diamanter
God kväll, jag är närvarande i relation till Auchan liv guldring efter ett köp i maj 2011, såg mitt jobb jag kan inte bära denna ring mycket sällan, jag var tvungen att bära ett dussin gånger totalt, och 14/10/2012 på min pärla bröt sig loss från ringen, lyckligtvis var jag i mitt hem och liv SAV guld kommunicerar med mig garantin inte kan arbeta på grund av ringen träffades och uppskattning är $ 50, som jag vägrade! Ringen kostar ca 300 och jag vågar bära rädsla för att förlora igen pärla och inte märker det!
Jag tror att tjänsten av denna smycken är havet ................. och det skulle vara bra efaire något tillsammans för då de missbrukar!
Där kallade de mig på 15h idag för att berätta om de var en ansträngning och de bidrog 15 för att reparera vad jag vägrade igen! Jag påpekade vägran att sätta några öre i ersättning!
Qu'n tror du? God kväll.

Livet i guld för att fly till varje pris!
Hello there! Jag hoppas att du kunde lösa ditt problem. Själv står inför ett problem med guld liv Auchan. Min vigselring (guld med smaragd) köpte hem varade bara några timmar! Jag förlorade två smaragder på min bröllopsdag, innan du sätter dig ner för att äta! Lyckligtvis reparation stöds av garantin, hade jag mer tur men ... Ringen sätts i reparera 14/09/15 för en avkastning på 10/31/15. Slutligen gjorde jag att i dag får 15.12.15 utan förklaring! och stupor! Smaragder ersätts mindre än den andra halvan! vi även se igenom! Självklart Jag vägrar att få min ring i detta tillstånd! Jag förväntade mig att se deras svar och fruktar han erbjuder mig få eftersom jag hade gjort allt smycken med min man för att hitta henne, och jag vill inte vara tvungen att ta vad de har med möjlig i vad de har för närvarande. Så för alla! Life Gold är inte en lyx SMYCKEN !!!! Och kundservice är avskyvärt. Ringen kostar 1200 euro! och det var att mitt äktenskap ....