Sangria: vad vin att köpa?

Jag planerar att göra sangria för cocktail men jag är inte säker på vilken typ av vin (röd) köpa

Det finns ...
ett vin sangria är redan förberett, vi måste förbättra det med apelsinjuice, rom och limonade.moi jag nästan Spanien, så jag köpte det, men du måste hitta i den stora ytor med vin ray
lycka till
Nathy

mig också
Hej, jag också jag sangria och jag tar vin sangria alla redo! y 'i alla butiker. Om du vill ha receptet frågar är sangria Norman "

Som jag minns
(Inte jag familj specialist sangria!), är det ett rött vin som titel 12 eller 13, garvsyra och väl, annars citrus "kvävas". Spanska viner är naturligtvis bäst lämpade (man undrar varför), men du måste också kunna skriva in viner Maghreb, Portugal, Roussillon, Pays d'Oc, eller ens en bra Bordeaux - kort, viner från regioner där solen inte är snål med sig själv och inte heller tid eller kraft! Undviker Burgundy, alltför subtil och saknar kropp. Och inte ta en billig vin eller en stor röd uppgift: som köket skulle känna här, här och förstöra dina sangria

Jag kommer att be familjen specialist som hon använde nästa gång jag har telefonen och jag kommer att se dig!

Tack!
Dina tips är fulla av sunt förnuft: ett vin land i solen! Det verkar så uppenbart att jag inte hade tänkt
Det är fantastiskt hur du inte kan se det uppenbara.
Merci för andra om råd, men jag föredrar att göra sangria från A till Z.

Eftersom jag måste lämna dig, du sätter en stark alkohol för att förbättra eller typ av portvin som vissa? Om så är fallet, vilka?
Sätt kryddor dig? Om så är fallet, lesquelq?

tack igen

Jag har en eller två
recept hemma ... Jag skulle se i kväll och berätta i morgon !!!
För att förbereda torsdag eller fredag, va !!

Ah! tack
Ja, det finns förbereda på fredag.

Jag skulle inte göra för mycket eftersom det kan vara varm lördagen i Arles

Varm, hett, hett ...
speciellt en viss sida av floden !!!

Bryts upp: Detta är din dag !!!!

Om jag minns rätt
Jag tycker det är sidi Brahim, eller ett namn som ca. Det är en ganska stark vin i alkoholhalt.
Biz

hi celine
hur mår du?
Jag har en fråga concenant sangria. Om du tar ut dagen innan. Där du lagras eller transporteras dig hur. Och för att tjäna, vilka är de behållare som du använder? eftersom det måste vara en helig vätskemängd för så många människor !!!!
Jag skulle också vilja göra sangria men också punch.

hi there
Jag gör det dagen innan och möjligen direkt till rummet i hinkar.
Att tjäna, en bassäng vi köpte sylt koppar 8L och vi kommer att ha 2 skänkar.
Det var tänkt att ta ett fat, men svårt att hitta eller super dyra

Argh !!!
Jag var tvungen att skriva dig ett bra svar, mycket lång och väl detaljerad, och Internet Explorer har kraschat - ARRRRRGH !!!! Kort sagt, tar vi ...

Jag hade bara huvudet telefonen.
Det tillför faktiskt konjak (12-15 cl per liter vin) och för kryddor, sätter hon kanel (mer doftande) eller vanilj (mjukare), enligt smak.
Hon sätter hon som apelsiner och citroner (med ett förhållande av 2: 1; det verkar som att hon sätter 4 apelsiner -och därför citrons- 2 per liter vin, men hon är inte säker 200% med tanke på att i allmänhet hon går lite på måfå, som apelsiner är mer eller mindre saftiga, etc), skalar bort det och hon tar mycket vit hud, bitter, före kapning dem i bitar vätskan; andra sätts andra frukter, bland annat persikor, men undvik bananer: Tydligen här "drycker" en hel del, och här grumlig vätska.
Det tillför lite socker, urlakade 24 timmar, smak och tillsätt socker om det behövs, och fortfarande lämnar blöta 24 timmar. Ju längre sangria kommer att uppblötta, kommer det att bli bättre eftersom mer doftande; Härifrån kan vara en god idé att förbereda så tidigt som torsdag på dagen eller ens som i onsdag kväll, om du vill tjäna sent lördag eftermiddag.
När det gäller vin, jag minns vi drack Sidi Brahim med couscous, hem, och faktiskt, jag tror att det uppfyller alla kriterier för "vin sangria" Han som 12 eller 13, kommer det ett land som badade av solen (en av de tre Maghreb-länderna, men sedan när jag inte dricker det, jag erkänner att jag inte kan säga mer som!), det är ganska robust, och jag verkar dessutom att det inte är mycket dyrt ... som fortfarande uppskattas!

Jag hoppas att här kan hjälpa. Hur som helst, jag, i kraft av att höra om sangria, här påminde mig om goda minnen, och jag kan hitta mig vid framställning av en snart vill !!
Hur som helst, hålla oss informerade om vad som ges här, så kan vi förbättra receptet!

Biz

-- Noa -

Att ha redan gjort
det är lättare, billigare och mindre riskfyllt att köpa i en butik stil Mr 1 euro (tidigare 10F) eller Babou eller andra ... en stor bin (50 eller 100 liter) ...
Om hygien, är ingen risk, eftersom det nya. På en praktisk nivå, kan vi göra det hela i, låt dra i tid.
För vänner, köpte vi 2 lådor av olika storlekar, en inuti den andra, och den största (och därmed runt den mindre, jag vet inte om jag är klar), fylld med is!

Det var inte dum
Men det är inte mycket vacker, eller hur?
Jag förstår att de kunde låna mig sallad i mitten av basket ... i det här fallet kunde vi lägga is i skålen och en skål på om de är tillräckligt stor ...

mig
Jag har inget emot receptet

tack,

sand

Inte säker ...
... du såg mitt svar på din fråga från i går kväll eller i morse, lite lägre, som vi båda postat ett meddelande samtidigt (2:20), så jag är tillbaka, bara i fallet!
God kväll!

-- Noa -

OK
tack. det kommer att arbeta dagen innan !!! Men det är så spännande förberedelser!

Tack!
I själva verket såg jag inte ditt meddelande

Tack för råd, tog jag notera!
Vi ska köpa vin i morgon med cognac, kanel och vanilj. Jag kommer att lämna här vodka flaska
Tyvärr kan vi inte förbereda för tidigt eftersom vi kommer att vara på plats dagen innan.

tack igen

med nöje
För kryddor, jag vet inte om du vill lägga kanel och vanilj. Gör en sökning på "sangria recept" på Google, här kommer också att ge dig idéer.

Det är lördag den stora dagen, då?

Full av lycka, i alla fall! Och en hel del glädje, här går bra med sangria!

Biz

-- Noah -

Boh ...
... det bör inte vara dåligt att sätta två

Ja, det är lördagar.
Tack!