Borgerlig vigsel program: Tips för att förbereda ditt bröllop

Kraven för äktenskap

- vara större
Endast en dispens för allvarliga skäl som utfärdats av åklagaren får tillåta äktenskap för minderåriga.
- Håll rättskapacitet, säger annars sane.
En vuxen omyndig måste få både godkännande av sin far och mor eller i annat fall, familjerådet.
- Inte binds samman av vissa släktskap, legitimt eller naturliga.
I själva verket är det förbjudet att gifta sig med en direkt uppåtgående, ättling eller make, bror eller syster. Det vill säga, mellan föräldrar och barn, mor- och farföräldrar och barnbarn, bröder och systrar med blod, men också mellan far och dotter, styvmor och son. Ett undantag är möjligt i händelse av dödsfall, men inte i fråga om skilsmässa mellan människor än förenar inget blod släkting.
Men tillåter fransk lag äktenskap mellan kusiner och tolerera mellan moster eller morbror och syskonbarn, med ett undantag som beviljats ​​av statschefen.
- vara singel
Lagen förbjuder också månggifte; därför förbjudet att ingå ett nytt äktenskap tills den tidigare inte är löst.
Den änka eller frånskild måste visa upp ett läkarintyg av graviditeten, och sedan vänta 300 dagar från dagen för änkor eller skilsmässa dom.

Se även: De bästa citat om äktenskap

bröllop citat

firandet

- Vem? Äktenskapet måste göras av en tjänsteman i civila staten, stadshuset, i närvaro av två vittnen och fyra högst 18 år minst. I deras frånvaro kan rådhuset personal fungera som vittnen.
- Var? Äktenskapet måste firas i en stad som åtminstone en av makarna har varaktiga band eller i den gemensamma föräldern.
- När? Även om detta är den vanligaste, behöver du inte gifta sig på lördag. Generellt bruden och brudgummen väljer att fira denna dag strax efter religiösa bröllopet. Men du kan ange ditt civil union dagligen, förutom helgdagar och söndagar (om inte annat avtalats med borgmästaren i staden).
Ingenting hindrar även bruden och brudgummen till borgerlig vigsel några dagar eller månader innan den religiösa äktenskapet, om det finns en. Om skift datum måste borgerlig vigsel föregå religiösa äktenskapet.

och även

- den papper för att tillhandahålla, se de handlingar som krävs för äktenskap
- Den gemensam utfrågning framtida makar kan begäras av registratorn. Det kan också, om den anser nödvändiga, be att få tala för sig med någon av makarna.
- De framtida makar ska också ange fullständigt namn, yrke och adress vittnen och göra lysning i Stadshuset. Äktenskap kan firas efter den tionde dagen av lysning.
- I händelse av bröllop utomlands , så snart äktenskapet mellan en fransk medborgare och (e) Foreign (e) firades och registreras av den tjänsteman på den lokala registrar, måste han vara en avskrift på de statliga register civil konsulat Frankrike.

Här är 2016 bröllopsklänningar billiga brudar:

Se även: brudklänning 2017-2018: den vackraste bröllopsklänningar

2017-2018 Wedding Dresses© iStock

Också på aufeminin:
> Wedding organisation: Vem gör vad?
> Våra tips för att skriva ditt bröllop löften
> Vad brudklänning enligt min morfologi?