Cara Delevingne og Michelle Rodriguez officielt et par!

Michelle Rodriguez og Cara Delevingne blev set sammen for første gang, seks uger siden. De havde været meget tæt i løbet af en basketballkamp, ​​endog deling et bud kys foran alle. Siden da har de to "venner" syntes uadskillelige. Så mere end "BFF" Michelle og Cara?

Dette er skuespillerinden af ​​35, der var ansvarlig for "formalisering". Michelle har sagt denne mandag Spejl "Det går rigtig godt. Det er så cool. Da vi begyndte at date, jeg fandt det meget imponerende, og vi bruger så meget tid på kvalitet sammen. Jeg har aldrig lege med det".

Det er officielt mellem Cara Delevingne og den dejlige Michelle. Den engelske model af 21 år fik følgeskab af sin ven girlfriendpetite i London tidligere på ugen. De er begge blevet fotograferet nøgne fødder aften ud, og det er den Dailymail der var udstationering billeder af deres London genforening.

Cara Delevingne og Michelle Rodriguez officielt et par!

Cara Delevingne


PeopleJob16_1
født 1992/12/08

  • Se biografi
  • Se billederne
Cara Delevingne og Michelle Rodriguez© Getty

Cara Delevingne spillede for et stykke tid på seksuel tvetydighed. I 2012 hun selv tilstod at stave en romance med sanger Rita Ora, et par måneder efter han blev lånt et eventyr med de One Direction Harry Styles.

som til Michelle Rodriguez, hun havde tilstået sin biseksualitet erklære 1 oktober 2013 Entertainment Weekly "Jeg er for nysgerrig til at blive siddende der, og ikke forsøge, når jeg har mulighed for."