Problem sav Auchan liv guld: forvrænget alliance under søvn og mistede diamant-understøttet dreng

Hej alle, jeg købte i marts måned 2012 to ringe til at gemme guld liv Auchan Toulouse til mit bryllup, som fandt sted i maj. En morgen i juni indså jeg, at mine to ringe, der blev forvrænget på min finger og et par dage efter en diamant faldt og tabte. Da jeg mødte sælger denne ene fortalte mig, at garantien ikke fonctionnerai fordi han ikke var i hans opfattelse af en fabrikationsfejl, men en deformitet grundet utilisation.Il m ' tilbudt at lave et tilbud på reparation jeg nægtede.
Jeg kan lide at vide, om der er mennesker, der er stødt på det samme problem som mig, og hvordan jeg kan køre garantien. På forhånd tak.

Deformation pagt liv guld
god aften
Jeg har det samme problem som du kender min Pagt hvidguld og diamanter deformeres og revnet efter en uge og et halvt. Jeg rapporterede til butikken og fuldmægtig fortalte mig det samme, som du har brug for at returnere det og vente på tilbud, men det kan ikke være en fabrikationsfejl.
Jeg ville have ønsket at vide, om det er den samme model som mig, i så fald kunne vi hævde en standard.
Jeg efterlader jer min e-mail-adresse for at komme i kontakt.
[email protected]
På forhånd tak for dit svar

løs Tahiti perle af min guldring med diamanter
God aften, Jeg er i øjeblikket i forhold til Auchan liv guldring efter et køb i Maj 2011, så mit job, jeg kan ikke bære denne ring meget sjældent, jeg måtte bære en halv snes gange i alt, og 14/10/2012 på min perle brød væk fra ringen, heldigvis, jeg var i mit hjem og liv sav guld kommunikerer til mig garantien kan ikke arbejde, fordi ringen blev ramt og den skøn er $ 50, som jeg nægtede! Ringen koster omkring 300, og jeg vil vove at bære for frygt for at miste igen denne perle og ikke lægge mærke til det!
Jeg tror tjenesten af ​​denne smykker er havet ................. og det ville være nyttigt efaire noget alle sammen, fordi så de misbruger!
Der, de kaldte mig ved 15h i dag for at fortælle mig, at de var en indsats, og de bidrog 15 for at reparere, hvad jeg nægtede igen! Jeg påpegede afvisningen af ​​at sætte enhver penny i kompensation!
Qu'n tror du? Godaften.

Livet i guld for at undslippe for enhver pris!
Hello there! Jeg håber, at du var i stand til at løse dit problem. Jeg er selv står over for et problem med guldet liv Auchan. Min vielsesring (guld med smaragd) købte hjem varede kun et par timer! Jeg mistede to smaragder på min bryllupsdag, inden du sætter dig ned for at spise! Heldigvis reparation støttet af garantien, jeg havde mere held dog ... Ringen sættes i reparation af 14/09/15 om et afkast af 10/31/15. Endelig gjorde jeg, at i dag modtager 15.12.15 uden forklaring! og stupor! Emerald er erstattet mindre end den anden halvdel! vi endda se igennem! Naturligvis jeg nægter at få min ring i denne tilstand! Jeg forventede at se deres reaktion og frygt han tilbyder mig har, fordi jeg havde gjort alt smykkerne med min mand for at finde hende, og jeg ønsker ikke at blive tvunget til at tage, hvad de har med mulig i hvad de har i øjeblikket. Så for alle! Life Guld er ikke en luksus SMYKKER !!!! Og kundeservice er afskyeligt. Ringen koster 1200 euro! og det var, at mit ægteskab ....