Sangria: hvad vin til at købe?

Jeg planlægger at gøre sangria til cocktail, men jeg ved ikke, hvilken type vin (rød) købe

Der ...
en vin sangria er allerede forberedt, vi skal forbedre den med appelsinjuice, rom og limonade.moi jeg næsten spanien, så jeg købte der, men du nødt til at finde i den store overflader med vin ray
held og lykke
Nathy

også mig
hej, jeg gør også sangria, og jeg vil tage de vin sangria alle klar! y 'i alle butikker. Hvis du vil have opskriften spørger er sangria Norman "

Så vidt jeg husker
(ikke mig familie specialist sangria!), det er en rødvin, titel 12 eller 13, garvesyre og godt, ellers citrus "kvæle". Spanske vine er naturligvis bedst egnet (man spørger sig selv hvorfor), men du skal også være i stand til at skrive i vine Maghreb, Portugal, Roussillon, Pays d'Oc, eller endda en god Bordeaux - kort sagt, vine fra regioner, hvor solen ikke er nærig med sig selv heller ikke tid eller magt! Undgår Bourgogne, for subtil og mangler krop. Og ikke tage en billig vin eller en stor rød opgave: som køkkenet ville føle her, her og ødelægge dine sangria

Jeg vil bede familie specialist at hun brugte den næste gang jeg har telefonen, og jeg vil se dig!

Tak!
Dine tip er fulde af sund fornuft: en vin land af solen! Det synes så indlysende, at jeg ikke havde tænkt
Det er forbløffende, hvordan man ikke kan se det indlysende.
Merci til andre for rådgivning, men jeg foretrækker at gøre sangria fra A til Z.

Da jeg nødt til at aflevere dig, du sætter en stærk alkohol til at forbedre eller type portvin ligesom nogle? Hvis ja, hvilke?
Put krydderier du? Hvis det er tilfældet, lesquelq?

tak igen

Jeg har en eller to
opskrift derhjemme ... Jeg ville se i aften og fortælle dig i morgen !!!
For at forberede torsdag eller fredag, hva !!

Ah! tak
Ja, der er klar på fredag.

Jeg ville ikke gøre for meget, da det kan være varmt lørdag i Arles

Varm, hot, hot ...
især en vis side af floden !!!

Brudt op: dette er din dag !!!!

Hvis jeg husker rigtigt
Jeg tror, ​​det er den sidi brahim, eller et navn som ca. Det er en temmelig stærk vin i alkohol indhold.
Biz

hej celine
hvordan har du det?
Jeg har et spørgsmål concenant sangria. Hvis du tager ud dagen før. Hvor du opbevaret eller transporteret dig hvordan. Og for at tjene, hvad er de beholdere, du bruger? fordi det skal være en hellig væskemængde for så mange mennesker !!!!
Jeg vil også gerne gøre sangria, men også slå.

hej der
Jeg gør det dagen før og muligvis direkte på plads i spande.
At tjene, et bassin vi købte marmelade kobber 8l, og vi vil have 2 grydeskeer.
Man mente, at tage en tønde, men svært at finde eller super dyrt

Argh !!!
Jeg var nødt til at skrive til dig et godt svar, meget lang og detaljeret, og Internet Explorer er gået ned - ARRRRRGH !!!! Kort sagt, vi tager ...

Jeg havde bare hovedet telefonen.
Det faktisk tilføjer cognac (12-15 cl pr liter vin), og for krydderier, hun sætter kanel (mere duftende) eller vanilje (blødere), efter smag.
Hun, hun lægger som appelsiner og citroner (med et forhold på 2: 1, og det lader til, at hun sætter 4 appelsiner -Og derfor citrons- 2 liter vin, men hun er ikke sikker på 200% betragtning af, at hun generelt går lidt tilfældigt, da de appelsiner er mere eller mindre saftig, etc.), det skaller og hun tager meget hvid hud, bitter, før skære dem i stykker væsken; andre er sat andre frugter, herunder ferskner, men undgå bananer: tilsyneladende here "drinks" en masse, og her den uklar væske.
Det tilføjer lidt sukker, udblødt 24 timer, smag og tilsæt sukker, hvis det er nødvendigt, og efterlader stadig opblødes 24 timer. Jo længere sangria vil blive udblødt, vil det være bedre, fordi mere duftende; her kan være en god idé at forberede sig så tidligt som torsdag i dag eller endda som onsdag aften, hvis du ønsker at tjene det sent lørdag eftermiddag.
Som for vin, jeg husker vi drak Sidi Brahim med couscous, hjem, og faktisk synes jeg det opfylder alle kriterierne i "vin sangria" Han som 12 eller 13, det kommer et land badet af solen (en af ​​de tre Maghreb-landene, men siden den tid, jeg ikke drikke det, jeg indrømmer, at jeg ikke kan sige mere som!), det er ganske robust, og mig synes i øvrigt, at det ikke er meget dyrt ... som stadig værdsat!

Nå, jeg håber, at her kan hjælpe. Anyway, jeg, i kraft af at høre om sangria, her mindede mig om gode minder, og jeg kan finde mig selv i at udarbejde en snart vil !!
Anyway, holde os orienteret om, hvad der har givet her, ligesom det, vi kan forbedre opskriften!

Biz,

-- Noa -

At allerede har gjort
det er nemmere, billigere og mindre risikabelt at købe i en butik stil Mr 1 euro (tidligere 10F) eller Babou eller andet ... en stor bakke (50 eller 100 liter) ...
På hygiejne, ingen risiko, da det er nyt. På det praktiske plan, kan vi gøre det hele i, lad suge i tiden.
For venner, vi købte 2 spande af forskellige størrelser, den ene inden i den anden, og den største (og derfor omkring de mindre, jeg ved ikke, om jeg er klar), fyldt med is!

Det var ikke dum
Men det er ikke meget smuk, ikke?
Jeg forstår, at de kunne låne mig salaten i midten af ​​basketball ... i dette tilfælde kunne vi sætte is i skålen og en skål af, om de er store nok ...

mig
Jeg har ikke noget imod opskriften,

tak,

Sand

Ikke sikker ...
... du så mit svar på dit spørgsmål fra i går aftes eller i morges, lidt lavere, da vi begge lagt en besked på samme tid (02:20), så jeg er tilbage, bare i tilfælde!
God aften!

-- Noa -

ok
tak. det kommer til at arbejde dagen før !!! Men det er så spændende forberedelser!

Tak!
Faktisk havde jeg ikke se din besked

Tak for de råd, jeg noterede!
Vi vil købe vin i morgen med cognac, kanel og vanilje. Jeg vil efterlade her vodka flaske
Desværre kan vi ikke forberede for tidligt, fordi vi vil være på stedet dagen før.

tak igen

med glæde
For krydderier, jeg ved ikke, om du ønsker at sætte kanel og vanilje. Må en søgning på "sangria opskrift" på Google, her vil også give dig ideer.

Det er lørdag den store dag, så?

Fuld af lykke, alligevel! Og en masse glæde, her går godt med sangria!

Biz,

-- Noa -

Boh ...
... det bør ikke være dårligt at sætte 2

Ja, det er lørdag.
Tak!