Madison de la Garza: je obupno Juanita zrasla!

Težko, da njo in njeno okroglo obraz, pogosto Sulky pozabi. majhno Juanita Solis, hči Gabrielle Solis (Eva Longoria alias) v Razočarane gospodinje hitro postal lik priljubljen med ljubitelji serije za njegovo stran in njegovih malo škodljivcev bodičasto replike in ni vedno nedolžna. Toda medtem ko so naše ženske raje doma sprejeti predčasno upokojitev na zaslonu so zdaj 3 leta, da postane Madison de la Garza, malo igralka, ki je igral najstarejši izmed najbolj diva njih? Namig: je zraslo veliko!

Danes je stara 14 let, je najstnik, ki drugega, se spomnimo, pol-sestra pevka Demi Lovato je v resnici zelo fizično spremenila in je zelo zrel. Če nekdo prepozna svojo okroglo obraz, ona nosi danes sublimne ličnice in oči penečih z nagajivost in inteligenco. Strastno o gimnastiki (ona je zelo, zelo prilagodljiv, kot je razvidno iz njegovih fotografij na Twitterju) Madison nadaljuje svoje delo v letu 2014 in igral v seriji Huda učiteljica in risanke Muertoons v katerem je posoja svoj glas za značaja. Zelo aktiven na socialnih omrežjih, dekle prostovoljno delitev Samoportreti in druge posnetke kjer predstavlja s svojimi prijatelji ali fantom, Riley Lynch. Tako kot vsa dekleta njene starosti, skratka.

Očitno zelo polno in dobro o sebi, Madison de la Garza vendar je živel težko otroštvo, kljub slava. Njegova fizika majhne okrogle dekle, ki je bil prav gotovo ni čudno, da priljubljenost svojega značaja Juanita, mu je prinesla tudi veliko posmeh in celo utrpel cyber nadlegovanja, ki jo je vodil, da prekinete več let ohraniti. Izkušnja, ki je lahko travmatično, če bi ne bila močnejša. Lepa najstnica je delala v njegovem telesu, vendar nikakor niso želeli ukloniti diktatu lepote zagovarja vitkost kot absolutno referenco.

Madison de la Garza© Twitter

Veleposlanik gibanja "Zdravo je nova suh", ki želi spodbuditi zdravo telo, ne glede na njegovo morfologijo, želi spodbuditi vse, ki nimajo zaupanja v njih, ker za njihovo fizično se sprejemajo kot so. "Hočem vsa dekleta, kot mi vemo, da smo tudi glavne like, tudi če ne boste nikoli videli dekleta, kot so nas v teh vlogah na TV. Vsak dan smo junaki naših življenj in naše zgodovine je prav tako pomembna"Rekla je, da ob tej priložnosti.

Madison de la Garza V imajo zaman le 13, se je že podpisala pogodbo modeliranje z agencijo Natural Model za upravljanje v Los Angelesu, ki spodbuja zdravo telesno podobo in predstavitev vseh velikosti v modni industriji .

Preberite tudi: Kaj Izgleda Brandon Lee, sin Pamela Anderson danes? (Fotografije)

Zamuditi ničesar novice, se naročite na naše e-novice!