Cara Delevingne og Michelle Rodriguez offisielt et par!

Michelle Rodriguez og Cara Delevingne ble sett sammen for første gang, for seks uker siden. De hadde vært svært nær under en basketballkamp, ​​selv dele en øm kyss foran alle. Siden da de to "venner" virket uatskillelige. Så mer enn "BFF" Michelle og Cara?

Dette er skuespilleren på 35 som var ansvarlig for "formalisering". Michelle har sagt dette mandag Mirror "Det går veldig bra. Det er så kult. Da vi begynte å date, fant jeg det veldig imponerende, og vi bruker så mye kvalitetstid sammen. Jeg har aldri leke med den".

Det er offisielt mellom Cara Delevingne og den vakre Michelle. Den engelske modellen av 21 år var sammen med sin venn girlfriendpetite i London tidligere denne uken. De har begge blitt fotografert nakne føtter kveld ute, og dette er Dailymail som var oppslaget bilder av sine London gjenforening.

Cara Delevingne og Michelle Rodriguez offisielt et par!

Cara Delevingne


PeopleJob16_1
født 12.8.1992

  • Se biografien
  • Se bildene
Cara Delevingne og Michelle Rodriguez© Getty

Cara Delevingne spilt en stund på seksuell tvetydighet. I 2012, hun selv innrømmet å stave en romanse med sangeren Rita Ora, noen måneder etter at han ble lånt et eventyr med One Direction Harry Styles.

å Michelle Rodriguez, hun hadde tilstått sin biseksualitet erklære 1 oktober 2013 Entertainment Weekly "Jeg er for glad i å bli sittende der og ikke prøve når jeg har mulighet."