Pastirske Pie: receptov skrivnosti uspešnega vikend pito

Dobro pire krompir, mleto meso ... Nič, kot pita dober pastirski za sprejem v prijazen. Z zeleno solato ali svež endivija vodnjaka, to je popoln obrok, odlična enotna jed, ki apelira na otroke in odrasle. Odkrijte vse skrivnosti tega družinskega jedi in vse dohodke iz pito pastirski in njegove različice, ki vam omogočajo, da uživajo vso družino.

Recept za pito pastirski

Sestavine da pastirsko pito, za 4 osebe
- 600 g mletega govejega mesa vremo
- 2 olupljeni paradižniki
- 600 g krompirja
- 2 rumenjakov
- 15 cl smetane
- 100 g nariban
- 1 čebula
- 1 česna
- 1 pest peteršilja
- sol in poper
- maslo

Priprava pastirski pito recept

 • Brown meso s čebulo in sesekljan česen, peteršilj, sesekljan paradižnik, malo soli in popra.
 • Cook je voda krompir 20 minut, nato pa olupimo in pretlačimo v pire. Dodamo nariban sir, rumenjake, smetano. Dodamo sol in poper, dobro premešamo.
 • Spread meso v pekač. Spread pire krompir na njem.
 • Put v peči pri 210 ° C (termostatom 7) za 20 minut.

Hitra različica pito pastirski

Da, lahko vodi v življenje 100 na uro med uradnimi, otroke, šport in jesti dobro hrano, v večernih urah! Zelo preprosto mince pie, okusno in opravljeno v krajšem času, kot je potrebno povedati, da je to mogoče. Dokaz:

Sestavine za 4 osebe
- 500 g kuhanega govejega
- 500 g drozge (hiše ali pripravimo s kosmiči)
- 50 g naribanega sira
- sol in poper

Priprava hitre razpršitve Parmentier recept

 • Pripravite pire krompir.
 • Zmešamo meso.
 • V pravokotni pladenj, razdeliti meso po celotni površini, nato nalijemo v pire zgoraj.
 • Potresemo s sirom.
 • Pojdi pod pitovnih 10 minut na Peči.

To je osnovni recept, ki ga lahko okrasite po svoji volji. Na primer lahko dodate meso staljene čebula, šalotka ali majhne zelenjave.

Delovni in pastirsko pito

 • kakovost pire Poskrbite, da vas vas, in ja, mash je še vedno skoraj polovico krožnika, dobro pire je že pol opravljeno delo! Bodite dobre pire krompir in jih kuhamo v vreli vodi 20 minut. jih skrbno odteče nato pa so jih izsuši malo na majhnem ognju. Segrejemo mleko. Mash Ricer krompirja (še posebej ne v mešalniku, bi dobili zelo elastično maso Pastirske Pie: receptov skrivnosti uspešnega vikend pito ) In potem postopoma dodamo mleko. Zaključite z malo masla in smetane za zelo gladko kašo. Ne pozabite, da sezone s soljo, poprom in morda začimbami, kot so muškatni orešček.
 • kakovost mesa ti tudi Poskrbite od: če pogosto se pita na pastirski je z mleto govedino, originalni recept je, da uporabljate kuhano govedino. Še več, na pastirsko pito ni nikoli tako dober, kot je pripravljen z ostanki dobro pot-au-feu.
 • izzačimbe si useras: peteršilj, šalotka, česen, čebula, sol, poper in začimbe so najboljši zavezniki pito pastirski. Samo meler meso zagotoviti okus in barvo za pito pastirski. Assi lahko vključi malo paradižnikovo mezgo ali na kocke narezan zelenjavo (korenje, zelena).
 • lepo porjavi skorja boste dobili: da dobim, to je enostavno, preprosto potresemo vrh pire krompir z naribanim sirom in nekaj gumbov masla, preden v pečici pri 180 ° C (plin znamke 6) za 10 do 15 minut. Če niste zasvojeni s sirom, lahko preprosto potresemo vrh pire finih drobtin in nekaj masla. To bo drugačna, vendar enako dobro.
 • zelo vroče boste služili na pastirsko pito se uporablja pravica iz vroči pečici. Idealno z zeleno solato za uravnotežen in okusen obrok.

Variante pito pastirski

Izhod klasični mince pite, zdravo izvirnost! Naj idejo pire mesa velja, vendar se zabavajte z zelenjavo in mesom predstavljati okusne različice.

 • Malo trik Poleg tega boste dodali: včasih prav majhne stvari lahko vse razlike. Torej dodati v celotnem pražene lešnike pirejem ali pa preprosto zamenjati nariban sir z lešniki in / ali zdrobljenih pistacij ali drugega sira (cheddar, parmezan, pecorino). Preprosta, a učinkovita. Lahko tudi marinirajte meso za okus ali dodati kandirano ali posušeni paradižnik, na kocke narezan zelenjavo ali celo iz sira.
 • z pire jih zabavajo sami: krompir imajo vse, ampak ko enkrat poskusite pastirska pita s pire korenja, cottage pie buče ali sladki krompir, da je varno stavo, da si bo mu nezvesta!
 • z meso si jongleras: goveje meso nima ekskluzivnosti pastirska pita, prijatelji iz jagnjetine in račje (hummm je pastirska pita z raco confit je preizkusiti absolutno!), so tudi v igri.

Zdaj, ko ste lačni, in vse karte, veš, kaj moraš storiti ... dobra pastirska pita!


Če želite okusitineverjetno recepti Neposredno na vaš naslov, prijavite hitro na naše novice požrešna


Tudi na aufeminin.com:

  Recept za popoln krompirja gratiniranje
  Naše ideje za kuhanje zelenjave
  edinstvene jedi naših receptov:

  Glej tudi posamezne hrane prijazen recepti kuhinjske

  En jed, c'est plus pratique !© iStock

  Poišči več okusne recepte krompir:

  Glej tudi: 40 receptov krompirja: recept s krompirjem

  40 receptov krompirja© Istock